baš uživaju!

Obitelj Rakitić pohvalila se fotkama s egzotične destinacije, a ovi prizori samo potvrđuju zašto su jedan od najskladnijih parova!

Ivan Rakitić s obitelji Ivan Rakitić s obitelji Raquel Mauri/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić s obitelji - 1 Ivan Rakitić s obitelji - 3 Ivan Rakitić s obitelji - 2 Ivan Rakitić s obitelji - 9 Ivan Rakitić s obitelji - 6 Ivan Rakitić s obitelji - 5 Ivan Rakitić s obitelji - 4 Ivan Rakitić s obitelji - 7 Ivan Rakitić s obitelji - 8 Ivan Rakitić s obitelji - 3 +20 Ivan Rakitić s obitelji - 2 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri jedan su od najomiljenijih parova, a sada su se pohvalili obiteljskim fotografijama s odmora.

Nogometaš Ivan Rakitić svoje slobodno vrijeme provodi s obitelji, pa je tako i ovoga puta sa suprugom Raquel Mauri i njihovo dvoje djece odmarao na Maldivima.

Slavni par objavio je veselu fotku s plaže na kojoj poziraju sa svoje dvije kćerkice na ljuljački.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Iza njih prostirao se kristalno čisti ocean, a pratitelji su pisali kako su predivna obitelj.

"Posebni obiteljski trenuci", "Bog blagoslovio vašu dragocjenu obitelj", nizali su se komentari.

Ocijenite Ivana i Raquel kao par.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ivan i Raquel upoznali su se u Sevilli kada je Ivan potpisivao za klub 2011. godine, njegova prvog dana u Španjolskoj.

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati, pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću se oženiti tom ženom'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

2013. godine stali su pred oltar, a njihovu ljubav još su više učvrstile kćeri Althea i Adara.

Pogledaji ovo Raquel Mauri - 1 Celebrity Zanosna supruga Ivana Rakitića sve je raspametila fotkama u raskošnom bikiniju: Savršeno tijelo, prava si ljepotica!"

Pogledaji ovo Ivan Rakitić s obitelji - 1 Celebrity Ovako Rakitić provodi slobodno vrijeme s obitelji, fotke su dokaz koliko uživaju: "Zahvalan sam..."

Pogledaji ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Celebrity Rakitić i njegova lijepa Raquel proslavili su 11. godišnjicu braka, ona je tom prigodom pokazala svu raskoš atributa koji ju krase!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Miron Hauser i TBF Miron Hauser i TBF Miron Hauser i Ana Štanfel Hauser Miron i Stjepan Hauser - 3 +19 Miron i Stjepan Hauser - 1 Celebrity Brat Stjepana Hausera o odluci da zaprosi suprugu nakon tri dana poznanstva, ali i bratovim planovima za brak: "Mislim da..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s prijateljima Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 +25 Joško Gvardiol - 2 Celebrity Joško Gvardiol pohvalio se kako uživa na odmoru s prijateljima, a evo i gdje se ekipa nalazi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene