na egzotičnom odmoru

Zanosna supruga Ivana Rakitića sve je raspametila fotkama u raskošnom bikiniju: Savršeno tijelo, prava si ljepotica!"

Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić s obitelji - 5 Ivan Rakitić s obitelji - 6 Ivan Rakitić s obitelji - 9 Ivan Rakitić s obitelji - 4 Ivan Rakitić s obitelji - 3 Ivan Rakitić s obitelji - 2 Ivan Rakitić s obitelji - 1 +19 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Galerija

Ivan Rakitić sa suprugom Raquel Mauri i njihovo dvoje djece uživa na odmoru na Maldivima, a sada je ona počastila pratitelje provokativnom fotkom u raskošnom bikiniju.

Nogometaš Ivan Rakitić svoje slobodno vrijeme porovodi s obitelji pa je tako i ovoga puta sa suprugom Raquel Mauri i njihovo dvoje djece otputovao na odmor na Maldive.

Već smo imali priliku vidjeti čarobne prizore s egotičnog otoka koje su objavili na Instagramu, a sada je nogometaševa lijepa supruga počastila pratitelje izazovnom fotkom u bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

"Raj", napisala je u opisu objave gdje pozira na plaži u plavom kupaćem kostimu s perlicama.

Ocijenite njezin izgled.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Obožavatelji su joj odmah u komentarima pohvalili badić, a komplimenata za njih izgled nije manjkalo.

"Svaki put si sve ljepša", "Baš ti je predivan bikini", "Savršeno tijelo, savršena kosa, prava ljepotica", pisali su.

Ivan i Raquel upoznali su se u Sevilli kada je Ivan potpisivao za klub 2011. godine, njegova prvog dana u Španjolskoj.

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati, pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću se oženiti tom ženom'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

2013. godine stali su pred oltar, a njihovu ljubav još su više učvrstile kćeri Althea i Adara.

Pogledaji ovo Ivan Rakitić s obitelji - 1 Celebrity Ovako Rakitić provodi slobodno vrijeme s obitelji, fotke su dokaz koliko uživaju: "Zahvalan sam..."

Pogledaji ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Celebrity Rakitić i njegova lijepa Raquel proslavili su 11. godišnjicu braka, ona je tom prigodom pokazala svu raskoš atributa koji ju krase!

Pogledaji ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 8 Celebrity Rakitić pokazao kako se provodi nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, uskladio je outfit sa zgodnom suprugom: ''Obiteljska avantura''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gvardiol i Majer Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol Joško Gvardiol +26 Joško Gvardiol - 2 Celebrity Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić i klapa ''Sveti Juraj'' HRM - 5 Zlatko Dalić i klapa ''Sveti Juraj'' HRM - 4 Zlatko Dalić i klapa ''Sveti Juraj'' HRM - 3 Zlatko Dalić i klapa ''Sveti Juraj'' HRM - 2 +26 Zlatko Dalić i klapa ''Sveti Juraj'' HRM - 1 Celebrity Izbornik Dalić zapjevao je najljepšu domoljubnu pjesmu s klapom ''Sveti Juraj'', pogledajte video na koji je teško ostati ravnodušan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene