Baš znaju uživati!

Rakitić pokazao kako se provodi nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, uskladio je outfit sa zgodnom suprugom: ''Obiteljska avantura''

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 8 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 8 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 10 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 9 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 8 +26 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 7 Galerija

Ivan Rakitić nedavno se s obitelji preselio u Saudijsku Arabiju gdje će igrati za nogometni klub Al Shabab, a njegova supruga Raquel Mauri pokazala je kako se ondje provode.

Naš bivši reprezentativac Ivan Rakitić nedavno je sa suprugom i djecom preselio u Saudijsku Arabiju gdje će igrati za nogometni klub Al Shabab.

Pogledaji ovo Ivan Rakitić Celebrity Kako bi Ivan Rakitić izgledao da smo u 90-ima? Pogledajte ove urnebesne fotografije i pogodite koja slika nije napravljena uz pomoć aplikacije!

Svoje slobodno vrijeme Rakitić provodi upravo s obitelji, a on i supruga Raquel Mauri pokazali su kakav su đir gradom napravili sa svojim kćerkama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Modno usklađen, kao i uvijek, par je pozirao ispred hotela u Rijadu, a pohvalili su se i fotografijama iz luksuznog odmarališta u Dubaiju.

"Obiteljska avantura", napisala je Raquel uz objavu koja je prikupila skoro 40 tisuća lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Upoznali su se u Sevilli kada je Ivan potpisivao za klub 2011. godine, prvog njegovog dana u Španjolskoj.

Pogledaji ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Celebrity Detalj koji je nosio Rakitić pobrao je hrpu komentara i skinuo pozornost s njegove lijepe supruge na novoj fotografiji!

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

2013. godine stali su pred oltar, a njihovu ljubav još su više učvrsnule kćerke Althea i Adara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Franka Batelić na Dori 2019. - 3 +25 Franka Batelić - 2 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novom promjenom izgleda na koju ju je natjeralo proljeće: ''Prelijepa ženo!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša +24 Dolores Lambaša Celebrity Jedna od naših najljepših glumica život je izgubila u tragičnoj nesreći, njezinog osmijeha i karizme svi se još dobro sjećaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene