Couple goals!

Detalj koji je nosio Rakitić pobrao je hrpu komentara i skinuo pozornost s njegove lijepe supruge na novoj fotografiji!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 1 Ivan i Raquel Rakitić - 5 Ivan i Raquel Rakitić - 4 Ivan i Raquel Rakitić - 3 Ivan i Raquel Rakitić - 1 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 2 +20 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Galerija

Raquel Mauri objavila je na Instagramu galeriju fotografija na kojima pozira sa suprugom Ivanom Rakitićem, a bračni par pohvalio se svojim modnim izdanjima gdje posebno do izražaja dolaze njihove torbice.

Supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića Raquel Mauri podijelila je na Instagramu niz fotografija sa svojim partnerom, a jedna stvar posebno je upala u oko.

Modno usklađeni par slikao se ispred jednog restorana u Sevilli, a na fotografiji se istaknula torbica koju je nogometaš ponosno pokazao.

Raquel je odjenula mini sivu suknju s prorezom i sivi top koji je uskladila s Diorovom torbicom istog tona, dok je nogometaš za tu priliku odjenuo sive hlače i bijelu majicu, a svoje je modno izdanje upotpunio torbicom također s Diorovim potpisom.

''A vidi torbice'', ''Uvijek usklađeni, top torbice!'', ''Zgodni'', bili su neki od komentara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Raquel i Ivan inače često poziraju zajedno za društvene mreže, a svoje modne kombinacije uvijek usklade za izlazak u javnost. Jedan su od najljepših svjetskih parova, a naš nogometaš s lijepom Španjolkom u braku je od 2013. godine. Zajedno imaju i dvije kćeri, Altheu i Adaru.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović - 1 Sanja Radolović - 3 Sanja Radolović - 4 Sanja Radolović - 5 +19 Sanja Radolović Celebrity Pogledajte komplet zbog kojeg su se za ovom našom saborskom zastupnicom svi okretali!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević +26 Goran i Nives Ivanišević Celebrity Supruga našeg bivšeg tenisača izgleda kao da su joj godine stale, pratitelji se slažu: ''Goran je ubrao najljepšu ružicu...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene