Gdje je bila?

Rakitićeva Raquel javila se nakon duljeg izbivanja s interneta, ali naš nogometaš nije učinio nešto što inače uvijek napravi

Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 1 Ivan i Raquel Rakitić - 5 Ivan i Raquel Rakitić - 4 Ivan i Raquel Rakitić - 3 Ivan i Raquel Rakitić - 1 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 +20 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Galerija

Supruga Ivana Rakitića Raquel Mauri neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, a sada je otkrila da je vrijeme provodila sa svojom djecom, evo i gdje.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića Raquel Mauri već neko vrijeme nije ništa objavila na društvenim mrežama, a sad je pratitelje razveselila novom objavom.

Proteklih tjedana odlučila je malo odmoriti, a sad je otkrila i s kim.

Nova fotografija prikazuje nju i djecu u plićaku, a dok Raquel i jedna kćerkica stoje u moru, druga kći je ležala na luftiću i mamu držala za ruku.

''Uživanje u moru. Sunce i pijesak s mojim omiljenim osobama'', stavila je u opis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Međutim, u kometarima se, još, nije javio Rakitić koji svojoj supruzi uvijek komentira fotografije, iako ga je u objavi označila.

Podsjetimo, Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 4 +26 Snježana Schillinger - 6 Celebrity Snježana Schillinger otišla je na poznatu manifestaciju, a izazovni dekolte u tradicionalnoj nošnji bio je sve u što se gledalo

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija +24 Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija, Mirta Zečević, Ecija Ojdanić,Hana Hegedušić, Vedran Mlikota Nekad i sad Domaća glumica tajila je datum vjenčanja i htjela se udati podalje od očiju javnosti, no to joj ipak nije uspjelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene