Emotivne riječi

Supruga našeg Ivana Rakitića oglasila se nakon njegovog odlaska iz Seville, ovaj grad za njih je imao posebno značenje!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel Mauri/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 10 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 9 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 8 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 7 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 6 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 5 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 +21 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Galerija

Raquel Mauri oglasila se na društvenim mrežama nakon oproštaja Ivana Rakitića od Seville pa objavila fotografije sa stadiona.

Bivši reprezentativac Ivan Rakitić oprostio se od svog nogometnog kluba Seville, a karijeru nastavlja u saudijskom Al Shababu.

Pogledaji ovo Ivan Rakitić Nogomet Ivan Rakitić otkrio zašto je odlučio napustiti Sevillu

Nakon emotivnog oproštaja, putem društvenih mreža oglasila njegova supruga, Raquel Mauri.

''Dan prepun emocija koje nikada nećemo zaboraviti, u kojem završava naša etapa u Sevilli. Sa željom i uzbuđenjem sada krećemo u novu etapu. Hvala svima na tolikoj ljubavi'', poručila je ona uz fotografije sa stadiona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Rakitić je u suzama izrekao zbogom voljenom klubu.

''Kako to da Hrvat rođen u Švicarskoj može reći da je njegov dom u Sevilli? Sevilla je meni i više od doma. Odlazim, ali vratit ću se. Nažalost, godine me stižu i neću se vratiti kao igrač, ali Sevilla će me uvijek imati uz sebe'', izjavio je na konferenciji za medije.

Inače, Sevilla je spojila Rakitića sa suprugom. Upoznali su se kada je potpisivao za klub 2011. godine, prvog njegovog dana u Španjolskoj.

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

2013. godine stali su pred oltar, a njihovu ljubav još su više učvrsnule kćerke Althea i Adara.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 1 Alvaro Ruiz - 2 +27 Alvaro Ruiz - 1 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 4 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 2 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 3 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 5 +25 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 6 Celebrity Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene