pazili na svaki detalj

Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 9 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 8 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 7 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 6 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 10 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 5 +21 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Galerija

Raquel Mauri i Ivan Rakitić bili su jedni od brojnih poznatih koji su prisustvovali dodjeli nagrada Grammy koja se odvila u Sevilli, a za ovu prigodu posebno su se sredili.

Naš bivši reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri gostovali su na 24. dodjeli nagrade Grammy za najveće latino zvijezde koja se održala u španjolskoj Sevilli.

Prije odlaska na ovo luksuzno događanje, Raquel i Ivan zajedno su pozirali pa objavili zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Za ovu su se prigodu posebno sredili, a već je svima poznato da se, gdje god idu, vole modno uskladiti pa je tako bilo i ovog puta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Raquel je nosila dugu crnu haljinu koja je imala duboki dekolte i pratila njenu vitku figuru, a Ivan je imao sivo odijelo i crnu kravatu i cipele. Pri dolasku na događanje, Raquel se ogrnula i crnim sakoom s obrubom od bisera i šljokica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Raquel i Ivan inače često poziraju zajedno za društvene mreže. Jedan su od najljepših svjetskih parova, a naš nogometaš s lijepom Španjolkom u braku je od 2013. godine. Zajedno imaju i dvije kćeri, Altheu i Adaru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 6 +25 Stjepan Hauser - 2 Celebrity Zbog ovog se videa Hauser našao na udaru negativnih komentara: ''Bez uvrede, ali bljak, jako je razočaravajuće ovakvo ponašanje!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput +29 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput po prvi put u hlačama u Supertalentu zbog važnog zadatka, no ovakve se definitivno ne viđaju svaki dan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene