uvijek originalna

Maja Šuput po prvi put u hlačama u Supertalentu zbog važnog zadatka, no ovakve se definitivno ne viđaju svaki dan!

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +23 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput do sada se u showu Supertalent uvijek pojavljivala u haljinama, a sada po prvi put nosi hlače.

Pjevačica Maja Šuput svake nedjelje uveseljava gledatelje showa Supertalent svojim originalnim i spektakularnim izdanjima.

Maju u showu gledamo kao članicu žirija, a uoči zadnje audicijske emisije na svojem profilu a Instagramu pohvalila se drugačijim stajlingom od svih koje smo dosad na njoj imali priliku vidjeti u showu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Detalje ovog Majinog izdanja otkrio nam je čovjek koji je zadužen za sve njezine stajlinge u showu, stilist Marko Grubnić.

"Ovo je stajling za zadnju audicijsku emisiju, točnije recall u kojoj će se birati definitivni polufinalisti. Za taj važan zadatak Maja po prvi put ima hlače, doduše ne uobičajene hlače, ali su hlače! Do sada se uvijek pojavljivala u haljinama, ali čipka i perje u boji vanilije s tokicom na glavi u istoj nijansi učinili su da Maja izgleda urbano, a opet na visini zadatka. Upečatljiva ogrlica sigurno je svima 'upala' u oko jer odredila je smjer stajlinga, dala je rock chic notu stajlingu. Maja s ovom ogrlicom nije nimalo romantična, što bi se lako povezalo s čipkom s i perjem, već je mega cool urbana mlada žena, i upravo s tim detaljima i s tom energijom koračamo u prvu polufinalnu emisiju", objasnio je Grubnić.

Sviđa li vam se Majin outfit?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Osim Maje Šuput, žiri showa Supertalent čine još Davor Bilman, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene