na egzotičnoj lokaciji

Ovako Rakitić provodi slobodno vrijeme s obitelji, fotke su dokaz koliko uživaju: "Zahvalan sam..."

Ivan Rakitić s obitelji - 1 Ivan Rakitić s obitelji - 1 Ivan Rakitić/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić s obitelji - 2 Ivan Rakitić s obitelji - 3 Ivan Rakitić s obitelji - 5 Ivan Rakitić s obitelji - 6 Ivan Rakitić s obitelji - 7 Ivan Rakitić s obitelji - 8 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 +17 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Galerija

Ivan Rakitić sa svojom je obitelji otputovao na Maldive, a pratitelje je počastio fotkama s Indijskog oceana.

Naš bivši reprezentativac Ivan Rakitić nedavno se sa suprugom i djecom preselio u Saudijsku Arabiju, gdje igra za nogometni klub Al-Shabaab.

Nogometaš svoje slobodno vrijeme porovodi s obitelji pa je tako i ovoga puta sa suprugom Raquel Mauri i njihovo dvoje djece otputovao na odmor na Maldive. 

Obiteljske fotografije objavio je na Instagramu. Pozirali su na brodu dok su se zabavljali i uživali u Indijskom oceanu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Zahvalan za svaki osmijeh, svaki zagrljaj i svaku podijeljenu uspomenu", napisao je u opisu objave.

Ivan i Raquel upoznali su se u Sevilli kada je Ivan potpisivao za klub 2011. godine, njegova prvog dana u Španjolskoj.

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati, pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću se oženiti tom ženom'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

2013. godine stali su pred oltar, a njihovu ljubav još su više učvrstile kćeri Althea i Adara.

Pogledaji ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Celebrity Rakitić i njegova lijepa Raquel proslavili su 11. godišnjicu braka, ona je tom prigodom pokazala svu raskoš atributa koji ju krase!

Pogledaji ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 8 Celebrity Rakitić pokazao kako se provodi nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, uskladio je outfit sa zgodnom suprugom: ''Obiteljska avantura''

Pogledaji ovo Danijel Subašić sa sinom Celebrity Danijel Subašić novom fotografijom svojeg sinčića posebno je obradovao Ivana Rakitića!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 3 Celebrity Uzrujana Ivana Knoll javila se iz Berlina uoči Eura, evo što ju je izbacilo iz takta: "Plaćam tisuće za ovo!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju kralj Charles Kralj Charles - 1 Kralj Charles i Camilla - 7 Kralj Charles i Camilla - 8 +23 Kralj Charles i Camilla - 6 Celebrity Uništen prvi portret kralja Charlesa, pogledajte kako izgleda nakon što su ga preuredili aktivisti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene