jasno je i zašto!

Danijel Subašić novom fotografijom svojeg sinčića posebno je obradovao Ivana Rakitića!

Danijel Subašić sa sinom Danijel Subašić sa sinom Tom Dubravec/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić Ivan Rakitić Danijel Subašić Danijel Subašić sa sinom Danijel Subašić sa sinom Danijel Subašić i Antonia Bozza Danijel Subašić i Antonia Bozza Danijel Subašić i Antonia Bozza - 1 Danijel Subašić i Antonia Bozza - 2 Danijel Subašić i Antonia Bozza - 4 +5 Danijel Subašić i Antonia Bozza Galerija

Ivan Rakitić nije skrivao oduševljenje zbog nove fotografije sina Danijela Subašića, koju je podijelio i na društvenim mrežama.

Bivši vratar Vatrenih Danijel Subašić na društvenim mrežama je objavio fotografiju sinčića Antonija u dresu Ivana Rakitića.

"Ja sam reketa, tata", napisao je Danijel uz fotku koju je podijelio u pričama na svojem profilu na Instagramu, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Rakitić nije skrivao oduševljenje te je i sam podijelio fotografiju na društvenoj mreži.

Pogledaji ovo Danijel Subašić sa sinom Celebrity Danijelu Subašiću nakon emotivnog oproštaja u naručje dotrčao sin, a supruga je još jednom potvrdila da joj ne godi medijska pažnja

Subašić je ranije na sličan način oduševio i svojeg nasljednika u reprezentaciji, Domagoja Livakovića, kada je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru fotografirao svog sina u njegovu zelenom dresu.

"Tata pali Igraj moja Hrvatska", napisao je tada uz fotografiju.

Danijel je sina dobio 2019. sa suprugom Antonijom Bozzom, koja je njegova srednjoškolska ljubav.

Pogledaji ovo Danijel Subašić i Antonia Bozza - 3 Celebrity Zabranjena ljubav Danijela Subašića i njegove Antonije: Prebrodili su sve prepreke i vole se već više od 20 godina!

Antonela se ne voli eksponirati i izbjegava pojavljivanja u javnosti, a ni Danijel inače nema običaj dijeliti fotografije s njom i sinom na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijel Subasic (@danijel.subasic)

Inače, Danijel je u svibnju prošle godine završio svoju igraču karijeru, emotivnim oproštajem na Poljudu tijekom utakmice Hajduka i Šibenika.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju 2010. Split: Stipe Pletikosa došao po suprugu i dijete u splitsko rodilište 2010. Split: Stipe Pletikosa došao po suprugu i dijete u splitsko rodilište Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom i djecom Stipe i Angela Pletikosa +11 Stipe i Angela Pletikosa Zanimljivosti Legendarni vratar Vatrenih u braku je više od 20 godina, a sa samozatajnom suprugom ima šestero djece! c

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović - 4 Celebrity Aleksandra Prijović posjetila svoju školu u Belom Manastiru, pogledajte kakav su joj doček priredili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene