obitelj na prvom mjestu

Legendarni vratar Vatrenih u braku je više od 20 godina, a sa samozatajnom suprugom ima šestero djece!

Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom i djecom Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom i djecom Jakov Prkic/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju 2010. Split: Stipe Pletikosa došao po suprugu i dijete u splitsko rodilište 2010. Split: Stipe Pletikosa došao po suprugu i dijete u splitsko rodilište Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom i djecom Stipe i Angela Pletikosa Stipe i Angela Pletikosa Stipe i Angela Pletikosa Stipe i Angela Pletikosa Stipe i Angela Pletikosa Stipe i Angela Pletikosa Stipe i Angela Pletikosa +5 Angela Pletikosa Galerija

Stipe Pletikosa je prije 14 godina prvi put postao otac, a sa suprugom Angelom danas ima šestero djece.

Umirovljeni vratar hrvatske nogometne reprezentacije, 45-godišnji Stipe Pletikosa od 2003. godine u skladnom je braku sa suprugom Angelom, s kojom ima šestero djece, sinove Franka i Manuela te kćeri Elu, Ružu, Mariju i Klaru.

Najstariji Franko rođen je u veljači 2010. godine, a Stipe je tada došao po suprugu i sina u splitsko rodilište, ispred kojeg su ih spremno čekali fotografi. Te fotografije su nakon 14 godina ponovno osvanule iz prošlosti, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Najmlađa od njihove djece je kći Klara, koju su dobili na ljeto 2021. godine.

Stipe i Angela, koja se djevojački prezivala Puljak, vjenčali su se nakon pet godina veze u crkvi sv.Dominika u Splitu. Kumovi su im bili nekadašnji Hajdukov nogometaš Ivan Leko i njegova supruga Tina, kojima su i oni prije toga bili vjenčani kumovi. Svadbeno slavlje organizirali su u jednom splitskom hotelu, a mladence i njihovih tristotinjak uzvanika zabavljali su Jasmin Stavros i grupa Viva.

Par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih možemo vidjeti zajedno u javnosti, a Stipe je često u ranijim intervjuima isticao kako mu je obitelj na prvom mjestu.

Pogledaji ovo Goran Bogdan - 3 inMagazin Što stariji, to bolji! Tko su domaći zavodnici koji su s godinama sve poželjniji i šarmantniji?

Inače, ovaj rođeni Splićanin nogometnu karijeru započeo je u Hajduku, čiji su mu navijači, zbog sjajnih obrana, nadjenuli nadimak "hobotnica", a za reprezentaciju je branio od 1999. do 2014. godine. Kasnije je igra o za Šahtar Donjeck i za moskovski Spartak, a od 2021. radi u Hrvatskom nogometnom savezu kao tehnički direktor reprezentacije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović - 4 Celebrity Aleksandra Prijović posjetila svoju školu u Belom Manastiru, pogledajte kakav su joj doček priredili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene