preslatki prizori

Danijelu Subašiću nakon emotivnog oproštaja u naručje dotrčao sin, a supruga je još jednom potvrdila da joj ne godi medijska pažnja

Danijel Subašić sa sinom Danijel Subašić sa sinom Tom Dubravec/Cropix 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić sa sinom Danijel Subašić sa sinom Danijel Subašić Danijel Subašić i Antonia Bozza Danijel Subašić i Antonia Bozza Mate Bulić i Danijel Subašić Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić +0 Danijel Subašić sa sinom Galerija

Danijel Subašić oprostio se od profesionalnog nogometa, a na Poljudu ga je tješio sinčić Antonio.

Srebrni Vatreni Danijel Subašić završio je nogometnu karijeru.

Pogledaj i ovo Danijel Subašić (Foto: Instagram) Opet nas je nasmijao Kralj hrvatskih srca i društvenih mreža: Danijel Subašić ima svog pilota do Zadra - ženu

U 24. minuti u suzama je napustio teren na utakmici Hajduka i Šibenika, popraćen ovacijama i glasnim pljeskom s tribina.

Nakon emotivnog oproštaja Danijelu je u naručje dotrčao sinčić Antonio, koji je također bio u suzama, a preslatke prizore pogledajte u našoj galeriji.

Nogometaševa supruga Antonia Bozza i ovoga se puta držala podalje od kamera, čime je još jednom potvrdila da se ne voli eksponirati.

Danijel i Antonia započeli su svoju ljubavnu priču još u srednjoškolskim danima i zajedno su više od 20 godina. Sina su dobili 2019. godine, a iako su tada živjeli u Monte Carlu, Antonia je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 +25 Iris Livaja - 5 Celebrity Sinčić Marka Livaje u akciji: Mama Iris dovela ga na utakmicu pa ga morala loviti oko terena!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +19 Lana Jurčević Celebrity Lani Jurčević javila se žena koju je snimila kako je vrijeđa, objavila je njezinu poruku: "Ja sam postigla što sam htjela!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene