Zajedno podržali reprezentaciju

Srebrni Vatreni Danijel Subašić priredio spektakl na koncertu Mate Bulića: "Zadar je sinoć gorio!"

Mate Bulić i Danijel Subašić Mate Bulić i Danijel Subašić Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Danijel Subašić Mate Bulić i Danijel Subašić Mate Bulić i Danijel Subašić Mate Bulić - 1 Mate Bulić - 2 Mate Bulić - 3 Mate Bulić - 4 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Danijel Subašić i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Danijel Subašić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +1 Danijel Subašić (FOTO: Christian Charisius/DPA/PIXSELL) Galerija

Danijel Subašić pridružio se Mati Buliću na pozornici na njegovu koncertu u Zadru i zapjevao s njim.

Pjevač Mate Bulić u subotu navečer nastupio je u Zadru, a na koncertu je bio bivši Vatreni Danijel Subašić koji je dodatno rasplamsao već užarenu atmosferu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Nogometaš se usred koncerta popeo do Mate na pozornicu i s njim zapjevao pjesmu "Lijepa li si", a obojica su objavili snimke u pričama na Instagramu.

Mate je na svojem profilu objavio i fotografije s Danijelom s pozornice uz koje je poslao podršku našoj nogometnoj reprezentaciji uoči utakmice s Kanadom na Svjetsko prvenstvu.

"Idemo Vatreni! Hvala mom Danijelu Subašiću. Zadar je sinoć gorio", napisao je Bulić.

 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

Subašić je također uputio riječi podrške Vatrenima.

"Sretno momci, najjači kad je najbitnije. Samo to srce vatreno", poručio je u pričama na Instagramu Danijel koji je za reprezentaciju branio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada je Hrvatska osvojila srebro.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +13 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives u sićušnom bikiniju zapalila atmosferu prije utakmice, a među grudi je stavila i poseban navijački rekvizit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene