A on vječiti romantik

Rakitić i njegova lijepa Raquel proslavili su 11. godišnjicu braka, ona je tom prigodom pokazala svu raskoš atributa koji ju krase!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel Mauri/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 6 Raquel Mauri - 4 Raquel Mauri - 3 +20 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri proslavili su jedanestu godišnjicu braka, a obilježili su je i na društvenim mrežama.

Naš nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri proslavili su 11. godišnjicu braka, a na društvenim su mrežama tim povodom jedno drugome uputili i romantične čestitke.

"Sretna godišnjica živote moj. Ponosna sam što ću provesti svoj život s tobom, rekla sam ti da prije 11 godina i opet bih ponovila isto", napisala je Raquel uz njihove zajedničke fotografije.

Pogledaji ovo Raquel Mauri - 1 Celebrity Prepoznajete li suprugu našeg nogometaša? Uoči blagdana odlučila se na novi imidž, njezini pratitelji provjeravali su jesu li zalutali na tuđi profil!

"Volim te, živote moj", odgovorio joj je Ivan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

Pogledaji ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Celebrity Supruga našeg Ivana Rakitića oglasila se nakon njegovog odlaska iz Seville, ovaj grad za njih je imao posebno značenje!

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 +25 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 3 Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni zajedno nakon pomirenja, evo gdje su ih to fotografi konačno uhvatili

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović - 4 Celebrity Outfit s halterima Aleksandre Prijović na meti kritika, evo u čemu je dočekala kolegu na pozornici: ''Bilo je sramotno...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene