''Ma jesi to ti?''

Prepoznajete li suprugu našeg nogometaša? Uoči blagdana odlučila se na novi imidž, njezini pratitelji provjeravali su jesu li zalutali na tuđi profil!

Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 6 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 7 Raquel Mauri - 4 Raquel Mauri - 5 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 10 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 9 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 8 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 7 +21 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 6 Galerija

Raquel Mauri, supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića promijenila je imidž, sada izgleda kao potpuno druga osoba.

Supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića Raquel Mauri iznenadila je pratitelje novom objavom na svom Instagramu.

Napravila je veliku promjenu u izgledu te dala napraviti šiške, a one su je toliko promijenile da je sad na prvu teško prepoznatljiva.

Lijepa Raquel pozirala je u ogledaju dirajući svoju kosu u valovima, a u opis je dodala: ''Promjena izgleda povodom Božića''.

Pratitelji je nisu prestali hvaliti koliko je predivna, a mnogi su joj pisali kako uopće nisu shvatili da je to ona.

''Jesi to ti?'', ''Ajme, neprepoznatljiva'', ''Kakva promjena, odlično ti stoji'', ''Blistaš'', bili su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Raquel je nedavno proslavila svoj rođendan zajedno sa svojom majkom, a fotografije pokraj torte s proslave također je podijelila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Podsjetimo, Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 +32 Snježana Schillinger - 3 Celebrity Kolinda je nakon službenog izlaska svratila na luksuznu proslavu naše poduzetnice, razuzdana zabava trajala je do dugo u noć!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i kćer Marta - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 +24 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Celebrity Naš političar ponosno je pokazao stariju kćer pa se pohvalio njenim velikim uspjehom: ''Raduje se i mama s neba''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene