Ne zna se koja je zgodnija!

Kolinda je nakon službenog izlaska svratila na luksuznu proslavu naše poduzetnice, razuzdana zabava trajala je do dugo u noć!

Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 +26 Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Galerija

Snježana Schillinger slavila je rođendan u luksuznom zagrebačkom restoranu, a među odabranim gostima na proslavi je bila i naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Nakon dodjele nagrada najboljim sportašima Hrvatskog olimpijskog odbora u Zagrebu, bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zabavljala se na rođendanskoj zabavi poduzetnice Snježane Schillinger.

Poduzetnica je u zagrebačkom restoranu proslavila 53. rođendan, a osim Kolinde, najljepše želje došli su joj poželjeti Neven Ciganović, Antea Kodžoman, Nela Kocsis, Emina Pršić i mnogi drugi.

Vesela Snježana s bivšom predsjednicom se i fotografirala, a njihove zajedničke fotografije objavila je na društvenim mrežama.

''Što sam zaželjela?! Da smo svi ovako veseli, zdravi, sretni, sljedeće godine!'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Schillinger je podijelila hrpu videozapisa i fotografija s rođendana, a sudeći po njima, ona i njezini gosti odlično su se zabavili uz glazbu te večeru. Nazdravljali su, pjevali, plesali, a Snježana je puhala i svjećice na torti te sve to pokazala svojim pratiteljima.

Podsjetimo, Snježana je naša poznata poduzetnica i dizajnerica, a 2021. godine udala se za Franza Schillingera s kojim neprestano uživa u skupim putovanjima i proslavama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +11 Zdravko Mamić i Jelena Planinić Celebrity Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kieran Culkin - 17 Kieran Culkin - 12 Kieran Culkin - 15 Kieran Culkin - 38 +34 Kieran Culkin - 30 Nekad i sad Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene