nosio je i zanimljiv dres

Joško Gvardiol pohvalio se kako uživa na odmoru s prijateljima, a evo i gdje se ekipa nalazi!

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Luka Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s prijateljima Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol i mama Sanja - 3 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol, 2019. godina +19 Joško Gvardiol Galerija

Joško Gvardiol pohvalio se fotografijom s odmora, a ovaj put pozirao je s prijateljima u Novigradu.

Naš mladi uspješni nogometaš Joško Gvardiol nakon napetog Europskog prvenstva u Njemačkoj vratio se u Lijepu Našu.

U toplim sunčanim danima uživa na moru, a sad se ponovo pohvalio fotografijom iz Novigrada.

Pozirao je s prijateljima u dresu portugalske reprezentacije s brojem 16, koji nosi Matheus Nunes, njegov suigrač iz Manchester Cityja, a iza njih nazirali su se prekrasni prizori grada.

Podsjećamo, Joško je nedavno s istog vidikovca objavio i fotografiju sa sestrom Frankom.

Osim nje Joško ima i sestru Lorenu. Njegove sestre ne vole se previše isticati, a Franka čak ima i zaključan profil na Instagramu, ali medijskoj pozornosti ne može pobjeći s obzirom na to da ima trenutačno jednog od najpoželjnijih nogometaša na svijetu kao člana obitelji.

Joško je ukrao pozornost i kada je zapjevao s legendarnim folk-pjevačem, a vesele prizore pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol i Osman Hadžić Celebrity Evo tko je folker s kojim je pjevao Gvardiol: Njegov veliki hit prepjevala je Prijović, a družio i s našim legendarnim trenerom

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 1 Celebrity Modni detalj koji je nosio Joško Gvardiol ukrao je veliku pozornost, evo koliko je izdvojio za ovu luksuznu stvarčicu!

Pogledaji ovo Hrvatski navijač i dvojnik Joška Gvardiola Zanimljivosti Hrvatski navijač napravio je pravu pomutnju u Hamburgu, a na prvi pogled je jasno i zašto!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 1 Katy Perry Katy Perry - 8 Katy Perry - 7 +25 Katy Perry - 6 Celebrity Katy Perry u sićušnom badiću pokazala je rezultate velike transformacije, djeluje kao da iz teretane nije izlazila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ovako to izgleda kada Knoll pozira u plićaku, u tanga-bikiniju užarila je društvene mreže: "Kakva zgodna sirena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene