pozamašna cifra

Modni detalj koji je nosio Joško Gvardiol ukrao je veliku pozornost, evo koliko je izdvojio za ovu luksuznu stvarčicu!

Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol i mama Sanja - 2 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 Gvardiol i Majer Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol +19 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 3 Galerija

Joško Gvardiol snimljen je s toaletnom torbicom Louis Vuitton, a u nastavku pogledajte koliko je cijena toga modnog detalja.

Osim što je miljenik mnogih žena, čini se da naš reprezentativac Joško Gvardiol uživa u visokoj modi. Fotografi su ga snimili kada je s ostalim nogometašima stigao u hotel u Leipzigu, a pozornost je privukao jednim dizajnerskim detaljem.

U ruci je nosio torbicu Louis Vuitton čija se cijena kreće oko 800 eura. Cijela toaletna torbica ukrašena je prepoznatljivim logom, a brend kotira kao jedan od najskupljih na tržištu. 

Joško je inače jedan od trenutačno najpopularnijih nogometaša svijeta, a nedavno je kupio i stan koji se proteže na dvije etaže i ima oko 160 kvadrata stambenog prostora.

Kako stan izgleda, pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Joško je postao nogometna senzacija nakon Svjetskog prvenstva u Katru. Osim nogometnog svijeta zaludio je i djevojke, a nije poznato je li u međuvremenu neka osvojila njegovo srce jer uspješno skriva svoj ljubavni život.

Danas igra za Manchester City, a suigrač u klubu mu je i naš Mateo Kovačić, s kojim često provodi slobodno vrijeme.

Pogledaji ovo Hrvatski navijač i dvojnik Joška Gvardiola Zanimljivosti Hrvatski navijač napravio je pravu pomutnju u Hamburgu, a na prvi pogled je jasno i zašto!

Pogledaji ovo Joško Gvardiol i mama Sanja - 5 Celebrity Tko su mame Vatrenih? Jedna se posebno ističe svojim izgledom, a druga se može pohvaliti zavidnom karijerom!

Pogledaji ovo Gvardiol i Majer Celebrity Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 11 +25 Ivana Knoll - 10 Celebrity Knoll objavila snimku iz Leipziga uoči utakmice, pogledajte djelić atmosfere: ''Najbolja atmosfera dosad!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna i američka veleposlanica - 3 +25 Baby Lasagna - 1 Celebrity Nikome nije jasna nova snimka koju je objavio Baby Lasagna: ''Što je ovo, molim te, objasni!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene