i dalje je glavna atrakcija!

Knoll objavila snimku iz Leipziga uoči utakmice, pogledajte djelić atmosfere: ''Najbolja atmosfera dosad!''

Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll svojim je pratiteljima na Instagramu pokazala kako navija s našim navijačima uoči nadolazeće utakmice.

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll glavna je atrakcija na nogometnim tribinama na velikim prvenstvima, a čak je privukla pozornost i svjetskih medija zbog svoje ljubavi prema Vatrenima.

Uoči nadolazeće utakmice Hrvatske i Italije objavila je video u kojemu je pokazala djelić atmosfere kod naših navijača u Leipzigu.

"Najbolja atmosfera dosad", napisala je u opisu objave gdje pjeva i pleše na pjesmu Novih fosila "Za dobra stara vremena". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Nosila je hrvatski dres i sunčane naočale, a čini se da baš uživa na taj način pružati podršku našim reprezentativcima. 

Ivana je inače rođena u Njemačkoj, a na ovogodišnjem Europskom prvenstvu iskoristila je znanje jezika pa je tako dala brojne intervjue za Nijemce. Uočili su je i Britanci, kojima je otkrila da navija za Hrvatsku, ali i za zemlju u kojoj je rođena.

Inače, veliku pomutnju na društvenim mrežama izazvala je i rasprava između Knoll i poznate voditeljice, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 9 Celebrity Znate li da se Knoll borila za titulu naljepše Hrvatice? Pogledajte njezine fotografije iz 2016. godine kad je šetala modnom pistom!

Pogledaji ovo Nina Mikić Celebrity Evo tko je ljepotica koja je ukrala svu pozornost na utakmici s Albanijom, živi u Njemačkoj, ali redovno posjećuje Lijepu Našu!

Pogledaji ovo Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Zanimljivosti Ljepotica s tribina privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Albanije, ima li Knoll novu konkurenciju?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 5 Magdalena Keškić - 4 Magdalena Keškić - 6 Magdalena Keškić - 3 +25 Magdalena Keškić - 2 Celebrity Hrvatica iz Njemačke bodri vatrene u donjem rublju s prigodnim uzorkom, fanovi u šoku: "Dobit ću infarkt!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna - 3 Vanna - 1 Vanna +25 Vanna Celebrity Predivna Vanna u kratkoj haljini pokazala noge, svi se slažu da s godinama izgleda samo sve bolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene