Opa!

Evo tko je ljepotica koja je ukrala svu pozornost na utakmici s Albanijom, živi u Njemačkoj, ali redovno posjećuje Lijepu Našu!

Nina Mikić Nina Mikić Ante Cizmic / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Nina Mikić - 5 Nina Mikić - 4 Nina Mikić - 3 Nina Mikić - 2 Nina Mikić - 1 Nina Mikić - 18 Nina Mikić - 17 +21 Nina Mikić - 16 Galerija

Saznalo se tko je ljepotica koja je danas na tribinama bila prava konkurencija Ivani Knoll, lijepa Nina rođena je u Hamburgu.

Na utakmici Hrvatske i Albanije u Hamburgu stadion su preplavili bijelo-crveni kvadratići, a fotografi su na tribinama uočili i jednu lijepu navijačicu Vatrenih.

U navijačkom topiću bez naramenica bila je je pravi mamac za poglede, a uhvaćena je i u trenucima dok je navijala s rekvizitima.

A zna se i tko je ona.

Ova lijepa djevojka zove se Nina Mikić i rođena je u Hamburgu 1993. godine, doznaje Jutarnji.

''Tamo sam završila školu i zanat. Prije nekoliko godina odlučila sam se preseliti u Berlin. Tamo sad živim i radim. Još nisam udata. Volim biti na velikim nogometnim događanjima i bodriti naše igrače. Nažalost, nisam imala sreće nabaviti karte za utakmicu u Leipzigu, ali za Berlin i Hamburg jesam, gdje ste me i pronašli. Atmosfera je nevjerojatna'', rekla je Nina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninamikic13

Na svojim društvenim mrežama podijelila je atmosferu s današnje utakmice, a u krilu je u jednom trenutku imala i loptu s kojom je naša reprezentacija igrala.

Njene fotografije pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninamikic13

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

Pogledaji ovo Davorka Dalić sa sinovima Celebrity Sinove Zlatka Dalića rijetko vidimo s našim izbornikom i nisu krenuli njegovim stopama, ali itekako su uspješni na drugim područjima

Pogledaji ovo Bruno Petković i Iva Šarić inMagazin Tko su supruge naših Vatrenih: Otkrivamo što su po struci ljepotice koje ih bodre s tribina!

Pogledaji ovo Vanja Modrić - 1 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

Pogledaji ovo Antonija Čerkez Celebrity Mlada pjevačica iz Širokog odgovorila na prozivke zbog hrvatskog dresa: "Ja sam rođena kao Hrvatica!"

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 8 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 +34 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Celebrity Tko su mame Vatrenih? Jedna se posebno ističe svojim izgledom, a druga se može pohvaliti zavidnom karijerom!  

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Pašalić - 1 Marco Pašalić Marco Pašalić Marco Pašalić +14 Marco Pašalić Celebrity Naš 23-godišnji reprezentativac pokazao je isklesane mišiće, no za ovakvo tijelo nije zahvalan samo nogometu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene