najvjernija podrška!

Tko su supruge naših Vatrenih: Otkrivamo što su po struci ljepotice koje ih bodre s tribina!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 3 Iva Šarić - 4 Iva Šarić - 5 Iva Šarić - 6 Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Bruno Petković i Iva Šarić +9 Bruno Petković i Iva Šarić Galerija

Ako ZAgusti s brojkama, tu je nekoliko ekonomistica, ako vašoj životinji treba pomoć, tu je veterinarka. Za sve savjete o modi i dizajnu možete pitati našu diplomiranu dizajnericu, imamo i pravnicu, a tu je i jedna biologinja. Riječ je o suprugama naših Vatrenih. Čime se još bave, doznala je naša Dorotea Filipaj.

Vanja Modrić Luku je upoznala i zaljubila se u njega kad je on imao samo 19, a ona 24 godine. Ova ekonomistica, ostvarila se kao majka troje djece. Samozatajna 41-godišnjakinja rijetko se pojavljuje u javnosti, ali je poznato da se Luka s njom psihički priprema za utakmice. Od Vanje dobiva i savjete kako bi trebao igrati te što je u prošloj utakmici 'krivo napravio'.

Jedna od najljepših žena u Hrvatskoj - Izabel Kovačić diplomirana je ekonomistica. Kako bi uspjela završiti studij, neko je vrijeme živjela odvojeno od Matea. Kasnije je sa sestrom pokrenula i vlastiti modni biznis.

''Ljudi su danas navikli na puno poliestera i stavrno je teško naći jedan dobar komad odjeće koji ne sadržava nikakvu plastiku, koji je tretiran lijepo i prirodno sve. Tu na našim prostorima nije bilo baš puno brendova koji su tako osvješteni, ali mislim da smo možda dali ideju ili pogurali neke druge poduzetnike da se više okrenu u tom smjeru'', objasnila je Izabel jednom prilikom. 

Na treningu reprezentacije u Njemačkoj pozornost fotografa privukle su kopačke nogometaša, a Mateo je na njima napisao imena supruge i sina - Izabel i Ivan. Na idućem će prvenstvu mjesto na kopački morati pronaći za još jedno ime. Naime, Izabel je početkom tjedna objavila na društvenim mrežama sretnu vijest o trudnoći s drugim djetetom.

Odabranica Brune Petkovića također je završila Ekonomski fakultet. Iva Šarić upoznala je Brunu dok je radila kao TV voditeljica, a životopis joj popunjuje i manekenska karijera, čime se povremeno bavi. Iva ima dvoje djece iz prvog braka s Jerkom Lekom i sinčića s Brunom.

Hrvatski se nogometni reprezentativci mogu pohvaliti ne samo lijepim, već i uspješnim djevojkama i suprugama. Tako je, primjerice, supruga Marcela Brozovića, Sivija, po struci biologinja.

Ljubavna priča Andreja i Mije Kramarić počela je 2017., godinu dana nakon nogometaševa transfera u njemački klub Hoffenheim. Mia je tada još studirala veterinu pa su vezu održavali na daljinu. Nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u bajkoviti Heidelberg.

Helena Livaković magistrica je industrijskog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, a na svojim društvenim mrežama svakodnevno objavljuje različite outfite. U intervjuu 2018-e vratar reprezentacije priznao nam je da je jedan od njegovih rituala prije izlaska na teren uvijek bio vezan uz Helenu.

Vedran Ćorluka danas je desna ruka Zlatku Daliću pa ovaj popis ne može proći bez njegove supruge. Ambiciozna Franka studirala je pravo, ostvarila pjevačku karijeru, okušala se u žiriju Plesa sa zvijezdama, a nedavno je pokrenula i svoj brend kozmetike. Strastvenu navijačicu često viđamo na tribinama.

Supruga najuspješnijeg izbornika u povijesti Hrvatske Davorka Dalić diplomirala je ekonomiju. Ubrzo je, nakon rođenja sina, odustala od karijere i posvetila se obitelji. Zlatko je jednom prilikom otkrio da suprugu, koja mu je velika potpora, rado prati čak i u šopingu.

Pouzdano znamo da ove dame ne vole kad ih nazivaju ''ženama nogometaša'', no vjerujemo da su upravo one velikim dijelom zaslužne da naši Vatreni briljiraju na zelenim travnjacima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka +27 Franka Batelić - 2 Celebrity Vedran Ćorluka potpuno je opremio kćerkicu za Euro, a jasno je zašto malena nije skidala pogled s ekrana!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 6 Magdalena Keškić - 5 +27 Magdalena Keškić - 3 Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene