kakve navijačice imamo!

Ljepotica s tribina privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Albanije, ima li Knoll novu konkurenciju?

Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Ante Cizmic/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +13 Ivana Knoll Galerija

Pažnju na utakmici Hrvatske i Albanije privukla je lijepa navijačica Vatrenih.

Na utakmici Hrvatske i Albanije u Hamburgu stadion su preplavili bijelo-crveni kvadratići, a fotografi su na tribinama uočili i jednu lijepu navijačicu Vatrenih.

U navijačkom topiću bez naramenica bila je je pravi mamac za poglede, a uhvaćena je i u trenucima dok je navijala s rekvizitima.

Na utakmici je i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll, no čini se da je dobila konkurenciju. Što vi mislite? Pogledajte fotografije u našoj galeriji, pa prosudite u anketi.

Ima li Ivana Knoll konkurenciju?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Jedno je sigurno, Vatreni definitivno imaju najljepše navijačice!

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives vatreno za Vatrene! Objavila video u kojem se zavodljivo izvija na hrvatskoj zastavi

Pogledaji ovo Claudia Rivier Celebrity Navijačka izdanja bujne Slavonke sve su oskudnija, novo jedva pokriva ključne dijelove tijela!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 4 Celebrity Hrvatica iz dijaspore Vatrene bodri u topiću koji izgleda kao da će puknuti svaki čas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez +25 Antonija Čerkez - 10 Celebrity Mlada pjevačica iz Širokog odgovorila na prozivke zbog hrvatskog dresa: "Ja sam rođena kao Hrvatica!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luis Ibanez Luis Ibanez Luis Ibanez Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 23 +26 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 14 Celebrity Bivši dinamovac u financijskim problemima? "Prodajem stan u Mostaru i malo korišten Rolex"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene