"Monika Belucci who"

Ovako to izgleda kada Knoll pozira u plićaku, u tanga-bikiniju užarila je društvene mreže: "Kakva zgodna sirena!"

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll - 8 Galerija

Ivana Knoll odmara se na hrvatskoj obali, a pratitelje je počastila provokativnim fotografijama iz mora.

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll vratila se s Europskog prvenstva u Njemačkoj, gdje je bila glavna atrakcija na tribinama, a sada pozornost privlači i na hrvatskoj obali.

Knoll je odlučila napuniti baterije na moru, gdje je pozirala u crvenom kupaćem kostimu. U svom stilu, prikupila je brojne lajkove provokativnim fotkama, a donji dio badića bio je u obliku tangi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Obožavatelji su je odmah pohvalili u komentarima.

"Wow", "Monika Belucci who", "Baš si zgodna", "Kakva zgodna sirena", pisali su joj,

Gdje točno ljetuje u Hrvatskoj, nije poznato.

Podsjećamo, Knoll se nedavno pohvalila i ljetnom turnejom na kojoj će kao DJ-ica nastupiti diljem svijeta, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll nakon Eura vratila se u Hrvatsku, u mini bikiniju već se oglasila s naše obale: ''Razglednica s mora!''

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Pogledajte seksi outfit Ivane Knoll za utakmicu s Italijom, a posebno je zanimljiv detalj koji drži u rukama!

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 4 Celebrity Ivana Knoll slomila je srce Talijanima, svojim potezom jasno im je poručila: ''Večeras se lomi...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 7 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 8 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 6 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 1 +26 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 2 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih sportaša sve je rastopio fotografijama sa zaručnicom i kćerkicom: "A slatkog djeteta!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Luke Modrića u Kožinu Vila Luke Modrića u Kožinu Luka Modrić - 2 Luka Modrić s obitelji - 18 +25 Luka Modrić s obitelji - 19 Celebrity Ovako izgleda luksuzna vila Luke Modrića u okolici njegova rodnog Zadra, pogledajte imanje koje oduzima dah na prvi pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene