kakva raskoš!

Ovako izgleda luksuzna vila Luke Modrića u okolici njegova rodnog Zadra, pogledajte imanje koje oduzima dah na prvi pogled!

Luka Modrić Luka Modrić Filip Brala/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Luke Modrića u Kožinu Vila Luke Modrića u Kožinu Luka Modrić - 2 Luka Modrić s obitelji - 18 Luka Modrić s obitelji - 19 Luka Modrić s obitelji - 20 Luka Modrić s kćeri Luka Modrić, 2010. Luka Modrić sa sinom Ivanom - 1 Luka Modrić sa sinom Ivanom - 2 +19 Luka Modrić sa sinom Ivanom - 5 Galerija

Vila Luke Modrića u okolici Zadra pravi je prizor luksuza, a naš se kapetan ondje često odmara s obitelji.

Naš nogometaš i jedan od najboljih igrača svijeta Luka Modrić svoje slobodno vrijeme voli provoditi na Jadranu, a ponekad vrijeme odvoji i za Kožino, u okolici njegova rodnog Zadra.

Još su prošle godine izišle fotografije njegove raskošne vile, a nogometaš posjeduje još jednu luksuznu nekretninu u Madridu.

Osim toga, nedavno je i kupio penthouse u centru Zagreba, na vrhu Tkalčićeve ulice. Stan koji se nalazi na vrhu novoizgrađene zgrade ima 220 kvadrata, plus lođu od 29 kvadrata. Modrić je za taj penthouse izdvojio oko 1.400.000 eura.

Podsjećamo, naš kapetan u braku je sa suprugom Vanjom, s kojom se 2010. godine vjenčao pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Luka i Vanja dobili su i kćer Emu, a u listopadu 2017. stigla im je i najmlađa Sofija.

No sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Zajedno imaju sina Luku i kćeri Emu i Sofiju. 

Pogledaji ovo Joško Gvardiol i mama Sanja - 5 Celebrity Tko su mame Vatrenih? Jedna se posebno ističe svojim izgledom, a druga se može pohvaliti zavidnom karijerom!

Pogledaji ovo Obitelj Luke Modrića Celebrity Samozatajna sestra Luke Modrića uskoro se udaje, a na utakmici Hrvatske pokazala je i zaručnika!

Pogledaji ovo Obitelj Luke Modrića - 1 Celebrity Obitelj Luke Modrića u Berlinu se okupila u velikom broju, pala je i zajednička fotografija za uspomenu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Buljan Baby Lasagna i Grše Peki i Grše - 1 Peki i Grše - 2 +23 Grše Zanimljivosti Kupujmo hrvatsko i kad je glazba u pitanju: Evo koliko je ZAMP ukupno ostvario prihoda od prodaje glazbenih licenci!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 4 +25 Danijela Dvornik - 5 Celebrity Danijela Dvornik otkrila koji rođendanski poklon ju nije oduševio, ali je ipak prihvatila izazov: "Napravit ću psihološku pripremu.."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene