"držite mi fige!"

Danijela Dvornik otkrila koji rođendanski poklon ju nije oduševio, ali je ipak prihvatila izazov: "Napravit ću psihološku pripremu.."

Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 2 +19 Danijela i Ella Dvornik Galerija

Danijela Dvornik sa svojim je pratiteljima podijelila izazov na koji ju je potaknula prijateljica, a u pitanju je planinarenje koje je dobila kao poklon za rođendan.

Udovica legendarnog Dine Dvornika i influencerica Danijela Dvornik često javno dijeli trenutke i savjete iz privatnog života, a sada je s pratiteljima podijelila svoje iskustvo s planinarenjem.

Naime, Danijela je prošle godine planinarila na Velebitu s prijateljicom i kćeri, ali je priznala da joj je penjanje uz planinu bilo naporno te da ju je ista ta prijateljica ponovo potaknula na isti izazov.

"Za rođendan, umjesto da mi pokloni Wellness u Sloveniji… Nešto da se čovjek lijepo odmori, vitalizira, dovede u red, pokloni ona meni izlet na Highlander Blidinje", rekla je Danijela pa nastavila:

@danijeladvornik Kad ti prijateljica za rodendan pokloni hike izlet na Highlander Blidinje 🙈😂💪….#womenover50 ##hike #higlanderlynx ♬ original sound - Danijela Dvornik

"Ne znam što da vam kažem… Sad ću napraviti psihološku pripremu. Držite mi fige da vam se sutra javim s vrha. Eto, nitko sretniji od mene", priznala je pa dodala da se ovoga puta bolje prirpemila.

Pratitelje je zamolila za savjet da joj pišu ako su bili na Highlanderu Blidinje, što im je ondje bilo grozno i na što bi trebala pripaziti.

Obožavatelji su joj u komentarima pružili potporu, a ona se kasnije javila kako je uspješno preživjela planinarenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Bilo je izazovno, na momente teško i preteško, naročito povratak i nemilosrdno sunce, ali vrijedilo je svega. To su ti momenti kada pomičeš granice vlastitih strahova i komfora, kad osim sto uživaš u prijeđenom putu i još ljepšim panoramskim pogledima, moraš misliti i biti skoncentriran. Predivan izlet i predivna priroda!", napisala je u opisu.

Podsjećamo, nedavno je Danijela otkrila što joj najteže pada u životu, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik naljutila se zbog stvari koju sve žene moraju koristiti: ''Da se razumijemo, ne mogu mu odoljeti, ali...''

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela pokazala rezultate odlaska u teretanu: "Kad te vidim Danči, daješ mi gorivo!"

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik pohvalila se čega se odrekla u životu: ''Prošlo je punih pet mjeseci...''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 +31 Jelena Rozga Celebrity Rozga pokazala djelić atmosfere sa snimanja spota, pogledajte kako se u sekundi uozbiljila kada su se upalile kamere!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna In Magazin: Baby Lasagna - 4 +26 In Magazin: Baby Lasagna - 6 Celebrity Baby Lasagna rijetkom fotografijom s bratom oduševio pratitelje: "Dobio sam najbolji rođendanski poklon..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene