Djevojke, slažete li se?

Danijela Dvornik naljutila se zbog stvari koju sve žene moraju koristiti: ''Da se razumijemo, ne mogu mu odoljeti, ali...''

Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik Danijela i Ella Dvornik Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +20 Danijela Dvornik - 3 Galerija

Danijela Dvornik često iznosi svoje javno mišljenje o svemu, a ovog puta naljutio ju je ni manje ni više nego - grudnjak.

Danijela Dvornik na društvenim mrežama javno je otkrila što ju od ''modernih izuma'' itekako ljuti pa pokrenula raspravu među pratiteljicama.

''Jedna od stvari koje mi u zadnje vrijeme ide na živce su grudnjaci!'' započela je.

''Dakle, to su oklopi modernog doba, još jedno sr*nje s kojim se trebamo nositi'', misli Danijela.

''80-e godine su bile super godine (opet se vraćam na njih) jer žene nisu nosile grudnjake, a i ako i jesu, nisu bili kao ovi danas. Ja se sjećam da sam u Londonu kupila svoj prvi grudnjak i to u dućanu Chelsea GIRL (mislim da se tako zvao) i to od satena i čipke, bez ikakvih žica ili push upa, to nije postojalo. Danas uz sve silikonske grudi, žene nose grudnjake. Da se razumijemo, volim donji veš... Ne mogu mu odoljeti za neku posebnu priliku, ali inače najrađe bih zaboravila da postoji. Prva stvar koju učinim kad dođem kući, skidam ga! Danas sam bez njega'', zaključila je na Instagram priči objavivši fotografiju bijele majice na prugice koju nosi.

Žene, slažete li se s Danijelinim mišljenjem?

  • Da!
  • Ne

Ukupno glasova:

Za kraj je uputila pitanje ženama: ''Biste li mogle bez grudnjaka?''.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik pohvalila se čega se odrekla u životu: ''Prošlo je punih pet mjeseci...''

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Celebrity Pogledajte kako izgleda sestra Danijele Dvornik koju rijetko pokazuje, a pohvalila se i majkom!

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 3 Nekad i sad Pogledajte kako je Danijela Dvornik izgledala s 22 godine, te 1989. udala se za Dina koji je ovu fotku i zabilježio

1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 12 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 11 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 6 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 +43 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 9 Celebrity Svi detalji vjenčanja godine u Dubrovniku: Mladoženja se od sreće skinuo, zna se što se jelo i pilo, a mladenka je još jednom pokazala koliko voli Hrvatsku!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 6 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 5 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 2 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 8 +28 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 7 Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene