Baš lijepa obitelj

Jedan od naših najzgodnijih sportaša sve je rastopio fotografijama sa zaručnicom i kćerkicom: "A slatkog djeteta!"

Jerko Marinić Kragić i Ana Koro Jerko Marinić Kragić i Ana Koro Bozidar Vukicevic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 7 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 8 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 6 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 1 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 2 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 3 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 4 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 2 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 3 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 4 +20 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 5 Galerija

Jerko Marinić Kragić objavio je fotografije na kojima pozira sa zaručnicom Anom Koro i njihovom kćerkicom Maris.

Jedan od naših najzgodnijih vaterpolista Jerko Marinić Kragić na društvenim mrežama objavio je predivne obiteljske fotografije.

Pozirao je sa svojom lijepom zaručnicom Anom Karo i njihovom kćerkicom Maris, a prizori su rastopili njegove pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IVAN GUDIC (@ivangudicphoto)

"Divni ste, predivni, ali zna se tko je od vas ipak najljepši", "A slatkog djeteta", "Lijepa obitelj", "Šta su Beckhamovi radili, odradili su čini mi se. Smjena generacije obavljena", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Jerko i Ana u vezi su od 2022., a postali su roditelji u listopadu prošle godine.

''To je sigurno najveći životni uspjeh, najveća životna sreća. Svi su mi govorili da će biti tako, ali nisam vjerovao dok nisam to dijete uzeo u ruke, ne to dijete, nego moje dijete. Svakako je najveća sreća, nešto što te natjera da sazriješ ako nisi htio, moraš jer više nisi sam, moraš se brinuti o svom djetetu, koje je, naravno, prioritet'', izjavio je Jerko nakon rođenja kćerkice u IN Magazinu.

O samozatajnoj Ani poznato je da je također Splićanka, kao i da je velika podrška Jerki, a par uspješno čuva svoju privatnost.

Pogledaji ovo Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 5 Celebrity Naš najzgodniji vaterpolist i samozatajna partnerica krstili su kćer, on se rijetkim obiteljskim prizorima pohvalio pred pratiteljima!

Pogledaji ovo Ana Koro inMagazin Djevojka našeg najzgodnijeg vaterpolista ponosno komentirala njegov uspjeh: ''Jako smo sretni, sad možemo uživati''

Pogledaji ovo Jerko Marinić Kragić i Ana Koro Celebrity Jedan od naših najzgodnijih vaterpolista pao je u zagrljaj svojoj djevojci, a njegov potez posebno je sve raznježio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač napokon otkrila kako je nazvala kćerkicu, svi su oduševljeni originalnim imenom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene