Nosio prijateljev dres

Joško Gvardiol na ljetovanju je u Hrvatskoj nakon Eura, a sad je pozirao sa starijom sestrom i otkrio gdje se nalaze!

Joško Gvardiol i sestra Franka - 2 Joško Gvardiol i sestra Franka - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol i sestra Franka - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško i Franka Gvardiol Joško Gvardiol i sestre - 1 Joško Gvardiol i sestre - 2 Joško Gvardiol i sestre - 3 Franka i Lorena Gvardiol Joško i Franka Gvardiol - 1 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 +22 Lorena Gvardiol - 2 Galerija

Naš nogometaš Joško Gvardiol nakon Europskog prvenstva došao je ljetovati na našu obalu pa pozirao sa sestrom.

Naš mladi nogometaš Joško Gvardiol nakon napetog Europskog prvenstva u Njemačkoj vratio se u Lijepu Našu.

U toplim sunčanim danima uživa na moru, a sad je iz Novigrada s vidikovca objavio fotografiju sa sestrom Frankom.

Brat i sestra pozirali su zagrljeni, a on je nosio dres Portugala s brojem 16, koji nosi Matheus Nunes, njegov suigrač iz Manchester Cityja.

Njihovu rijetku fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Osim nje Joško ima i sestru Lorenu. Njegove sestre ne vole se previše isticati, a Franka čak ima i zaključan profil na Instagramu, ali medijskoj pozornosti ne može pobjeći s obzirom na to da ima trenutačno jednog od najpoželjnijih nogometaša na svijetu kao člana obitelji.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 1 Celebrity Modni detalj koji je nosio Joško Gvardiol ukrao je veliku pozornost, evo koliko je izdvojio za ovu luksuznu stvarčicu!

Pogledaji ovo Gvardiol i Majer Celebrity Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 2 Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

Pogledaji ovo Joško Gvardiol Celebrity Joško Gvardiol obilježio veliki dan u životu svoje sestre, vidi se da ne može biti ponosniji na nju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 8 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 5 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 4 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 6 +27 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 3 Celebrity Tarik i Lejla prije 16 godina u tajnosti su izrekli ''da'', a onda nekoliko mjeseci kasnije priredili feštu, pogledajte još nikad viđene fotografije!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 7 Bojana Gregorić Vejzović - 8 Bojana Gregorić Vejzović - 9 Bojana Gregorić Vejzović - 1 +24 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Celebrity Bojana Gregorić Vejzović zaplesala je sa zgodnim sinom jednim posebnim povodom: ''Pamtit će ovo i oni, a i mi''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene