Uz poznate goste

Tarik i Lejla prije 16 godina u tajnosti su izrekli ''da'', a onda nekoliko mjeseci kasnije priredili feštu, pogledajte još nikad viđene fotografije!

Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 7 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 7 Dalibor Urukalovic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 8 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 5 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 4 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 6 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 3 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 2 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 1 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 5 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 4 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 3 +21 Vjenčanje Tarika i Lejle Filipović - 2 Galerija

Lejla i Tarik Filipović prije 16 godina imali su svadbenu feštu, prije toga u tajnosti su se vjenčali na Staru godinu.

U srpnju 2008. godine Lejla i Tarik Filipović organizirali su proslavu svog vjenčanja. Vjenčali su se u tajnosti na Staru godinu 2007., ali slavlje su za brojna poznata imena i svoje bližnje pripremili nekoliko mjeseci kasnije.

Na proslavi su se okupila brojna lica iz hrvatskog javnog života, Severina, Halid Bešlić, Bojana Gregorić sa suprugom Enesom Vejzovićem te brojni drugi.

Slavlje je održano na jednom privatnom imanju u zagrebačkim Šestinama, a kako je večer izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

Ove su godine tako proslavili 16. godišnjicu braka, za IN magazin su nedavno otkrili i koja je tajna njihove ljubavi.

''Nije idealno, reći ću! Mislim da nije kod nikog idealno, niti postoji savršeno, ali se mi trudimo da to tako bude'', kaže Lejla.

''U jednu ruku je, život je sve i suze i smijeh i uspon i pad, tako da mi to zajedno nekako puno ljepše i bolje podnosimo'', dodaje Tarik.

Posvađaju li se njih dvoje ikada?

''Rijetko! Naši su dječaci toliko ne navikli na to da kad počnemo raspravljat malo glasnije ostanu u šoku'', kaže Tarik.

''Nema deranja, nema povišenih tonova, ali ne možemo se u svemu slagati, svatko ima svoje mišljenje i onda kad mi tak krenemo, oni kažu ''Pa dobro, nemojte se svađat!'', dodaje Lejla.

Inače, par ima dvoje djece. Svog sina Armana dobili su 2008. godine, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

Pogledaji ovo Severina i Tarik Filipović Celebrity Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Pogledaji ovo Lejla Filipović - 2 Celebrity Kakvu predivnu nećakinju ima Lejla Filipović! Poseban povod razlog je zbog kojeg je objavila njezinu fotografiju

Pogledaji ovo Lejla Filipović Celebrity Evo kako izgleda starija sestra Lejle Filipović, ovih dana susrele su se zbog važne obljetnice!

Pogledaji ovo Tarik Filipović Celebrity U obitelji Tarika i Lejle Filipović ovih se dana slavilo i to baš lijepim povodom: "Hvala ti na najljepših 16!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 7 Bojana Gregorić Vejzović - 8 Bojana Gregorić Vejzović - 9 Bojana Gregorić Vejzović - 1 +24 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Celebrity Bojana Gregorić Vejzović zaplesala je sa zgodnim sinom jednim posebnim povodom: ''Pamtit će ovo i oni, a i mi''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Joško Kerum +29 Joško Kerum Celebrity Tko je Kerumov sin Joke? Punio je medijske stupce svojim biznisom i ponašanjem, a već ima i dijete

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene