Splitski buntovnik

Tko je Kerumov sin Joke? Punio je medijske stupce svojim biznisom i ponašanjem, a već ima i dijete

Joško i Željko Kerum Joško i Željko Kerum Ivana Ivanovic/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum +23 Joško Kerum Galerija

Domaćim medijima odjeknula je vijest o zarukama najstarijeg sina Željka Keruma, a evo tko je Joško Kerum, u Splitu poznatiji kao Joke.

Sin bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, 32-godišnji Joško Kerum, poznat i kao Joke, podijelio je sretne vijesti.

"Zaručio sam je, istina je", potvrdio je Joke za 24 sata, koji navode i kako njegov otac nije znao za zaruke kad su ga nazvali u vezi s tim.

"Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno..." komentirao je iznenađeni Željko.

Joško je Željkov sin iz prvog braka i vlasnik trgovačkog centra Joker u Splitu, koji je nazvan po njemu, gdje radi u popularnom ''Fitness centru Joker''. U rujnu 2020. godine postao je otac kćerkice koju je dobio s tadašnjom djevojkom Majom, inače kćerkom uglednog šibenskog odvjetnika.

Ime Kerumovog sina provlačilo je u medijima nekoliko puta.

''Dok je kći Neva karakterno više na mamu, samozatajna i bježi od medija, Joško je na oca pa je već davao intervjue, vozi skupe i brze automobile, izlazi u kafiće i plaća runde od po nekoliko tisuća kuna'', zaključio je anonimni izvor blizak obitelji 2011. godine za Jutarnji.

Pisalo se tako 2021. godine o njegovom BMW-u tablica ST 1991-JK, koje označavaju godinu rođenja i inicijale Kerumovog sina, a u fokus javnosti došao je još ranije nakon napisa da mu ga je otac navodno kupio za 18. rođendan. Osim BMW-a, o Jošku Kerumu se pisalo kada je platio 1000 kuna kazne jer je vozio Mercedes ML 63 AMG svojega strica Jure te kad je, zajedno s prijateljima, sudjelovao u tučnjavi nakon koje je prekršajno prijavljen, prenosi Insider.

Kerum s bivšom suprugom Ankicom ima i 33-godišnju kćer Nevu. Par se vjenčao 1989. godine, a Kerum je 2009. šokirao javnost kad je priznao da već nekoliko godina ima izvanbračnu aferu sa svojom sadašnjom suprugom Fani i da zajedno čekaju dijete.

S Fani je dobio troje djece, sinove Zvonimira i Franu te kćer Eleonoru.

Pogledaji ovo Željko Kerum i Nevenka Bečić Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

Pogledaji ovo Željko Kerum Celebrity Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

Pogledaji ovo Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Nekad i sad Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

Pogledaji ovo Željko Kerum Zanimljivosti Bivši splitski gradonačelnik napisao je pomalo bizaran status, krenuo o Adventu, završio na kćerinoj pričesti, što je ovime htio reći?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač napokon otkrila kako je nazvala kćerkicu, svi su oduševljeni originalnim imenom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene