skladan par

Je li zaista sve tako idilično? Tarik i Lejla iskreno o 16 godina braka: ''Život je sve, i suze i smijeh i uspon i pad!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 1 In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 2 In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 3 In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 4 In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 5 In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 6 Tarik i Lejla Filipović - 6 Tarik Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović - 2 +19 Lejla i Tarik Filipović - 1 Galerija

18 godina ljubavi, od toga 16 u braku. Tarik i Lejla Filipović slove kao najskladniji par na domaćoj sceni, a u zajedničkom intervjuu su nam otkrili i koja je njihova tajna bračne idile da se gotovo nikad ne svađaju. Par zajedno čak i vježba, i to u neobičnim odijelima na struju. Tarik je sve iznenadio i odgovorom u kakvom je odnosu sa svojom punicom.

Gdje god se pojave zajedno, Tarik i Lejla Filipović mame poglede. Uvijek su savršeno usklađeni, a evo kako planiraju zajedničko pojavljivanje. 

''Prvo moja kombinacija, onda Tarika nekako lakše uskladimo. Muškarcima je to puno lakše, a mi još sto dodataka....'', priča Lejla. 

Kako Tariku pada to što je na drugom mjestu?

''Apsolutno mi ne pada teško, jer onda odluku donesem zadnju minutu. Oa samo proviri: ''Ne, ne, nećeš to odijelo, nego ovo drugo jer ja imam takvu haljinu!'' - rekoh dobro!'', priča Tarik. 

Sudbonosno DA izgovorili su na Silvestrovo 2007. godine. 

Je li u njihovim životima sve idealno? 

''Nije idealno, reći ću! Mislim da nije kod nikog idealno, niti postoji savršeno, ali se mi trudimo da to tako bude'', kaže Lejla. 

''U jednu ruku je, život je sve i suze i smijeh i uspon i pad, tako da mi to zajedno nekako puno ljepše i bolje podnosimo'', dodaje Tarik.

Posvađaju li se njih dvoje ikada?

''Rijetko! Naši su dječaci toliko ne navikli na to da kad počnemo raspravljat malo glasnije ostanu u šoku'', kaže Tarik.

''Nema deranja, nema povišenih tonova, ali ne možemo se u svemu slagati, svatko ima svoje mišljenje i onda kad mi tak krenemo, oni kažu ''Pa dobro, nemojte se svađat!'', dodaje Lejla.

Uz poslovne i roditeljske obveze, Tarik i Lejla zajedno čak i vježbaju, i to na struju, u ovim posebno dizajniranim odjelima za elektromišićnu stimulaciju. Itekako su spremni za ljetni odmor na plaži.

Gdje će otputovati na neki romantični godišnji odmor? 

''Mi već zimi znamo. Karte za trajekt kupujemo sedam mjeseci prije jer znamo već. Imamo tu neku svoju rutu: Istra, naša oaza, pa onda Hvar sa istom ekipom, pa Dubrovnik kod Lejline mame, onda malo Sarajevo film festival, malo Zenica tako da zaokružimo par tisuća kilometara i to je to'', kaže Tarik.

Kako se Tarik salže s punicom?

''Naslušao sam se prije braka viceva o punicama i priča o punicama, ali mi je moja punica stvarno kao druga mama. Stvarno se jako volimo, kad to kažem negdje u muškom društvu me pogledaju...ja kažem ''Ali, stvarno!''...ma dobro, dobro...'', kaže Tarik.

Čini se da će ovu bračno obiteljsku idilu teško išta poljuljati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise - 6 Suri Cruise - 5 Suri Cruise - 4 Suri Cruise - 3 +25 Suri Cruise - 2 Celebrity Prizori predivne kćeri Toma Cruisea s maturalne sve su podsjetili na njezinu majku u hit-seriji!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Sofija Milošević Sofija Milošević Sofija Milošević Sofija Milošević +30 Luka Jović i Sofija Milošević - 4 Celebrity Junaka srpske reprezentacije s tribina je bodrila zaručnica kojoj tepaju da je najljepša Srpkinja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene