Već je toliko prošlo!

U obitelji Tarika i Lejle Filipović ovih se dana slavilo i to baš lijepim povodom: "Hvala ti na najljepših 16!"

Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Arman Filipović Lejla i Arman Filipović Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem Lejla i Tarik Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović - 2 Tarik Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović i sin Arman Tarik i Lejla Filipović - 6 +19 Tarik Filipović - 1 Galerija

Sin Tarika i Lejle Filipović proslavio je 16. rođendan, a obitelj mu je posvetila emotivne objave na društvenim mrežama.

U obitelji našeg glumca Tarika Filipovića ovih se dana slavilo i to povodom 16. rođendana njegova sina Armana, a koji su obilježili i putem društvenih mreža.

"Slavljenik, slatki 16. Arman, shodno kulturi iz koje dolazi ime ima različita značenja… Ideal, cilj, želja... Borac, ratniK... San... Poštovana osoba... Ime koje ide iz njega... Da ne skliznem na krilima emocija u patetiku... Hvala ti na najljepših 16 i moga života... I naravno... Voli te tata", napisao je Tarik u emotivnoj čestitci posvećenoj Armanu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Sinu je rođendan čestitala i njegova majka, naša bivša missica Lejla Filipović koja je također na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju.

Pogledaji ovo Miroslav Ćiro Blažević inMagazin Gotovo godinu dana bez legendarnog Ćire Blaževića: ''Čovjek je živ dok se priča o njemu, a o Ćiri će se pričati''

"Mijenjat će se ljudi, mijenjat će se svijet, al´ti ćeš uvijek biti moj najljepši cvijet! Sretan 16. rođendan. Voli te mama", napisala mu je ona uz stihove pjesme Adija Šoše.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Osim Armana, Lejla ima i sina Dina kojeg je dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem, a Tarik ga je prihvatio kao svojeg i s njim ima odličan odnos.

Tarik i Lejla u sretnom su braku od 2007. godine, a sina Armana dobili su u veljači 2008. godine.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Mattson - 4 Robin Mattson - 5 Robin Mattson - 3 Robin Mattson - 2 +7 Robin Mattson - 3 Nekad i sad Pamtimo je kao plavušu spletkarošicu iz legendarne "Sante Barbare", na filmu se skinula sa samo 15 godina, a evo kako danas izgleda i što radi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene