Svi ga vole

Evo tko je folker s kojim je pjevao Gvardiol: Njegov veliki hit prepjevala je Prijović, a družio i s našim legendarnim trenerom

Joško Gvardiol i Osman Hadžić Joško Gvardiol i Osman Hadžić Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol i mama Sanja - 3 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 +17 Joško Gvardiol Galerija

Joško Gvardiol postao je hit na društvenim mrežama pjevajući zajedno s folkerom Osmanom Hadžićem, a evo tko je on i zašto ga naš nogometaš voli.

Joško Gvardiol ovog je vikenda snimljen kako pjeva u jednom klubu hit Osmana Hadžića "Ti mene ne voliš", ni manje ni više nego u zagraljaju legendarnog folkera.

Zajedno su zapjevali i njegov hit ''Titanik'', a evo tko je folk pjevač kojeg obožava naš Joško.

Osman dolazi iz mjesta Cazin u Bosni i Hercegovini, a glazbom se bavi od mladosti. Ljubav prema glazbi naslijedio je od roditelja, a najstariji je od sedmero djece obitelji Hadžić. Najveći hitovi su mu upravo ''Ti mene ne voliš'' i ''Titanik'' koje je zapjevao s Gvardiolom, ali i ''Tvoje oči'', ''Prezime'', ''Lijepa kao grijeh'', ''I ovako i onako''.

Osman je krajem prošle godine bio je i gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a pridružio joj se sasvim slučajno iz publike gdje je pratio njen nastup.

Podsjetimo, upravo njegovu pjesmu ''Ti mene ne voliš'' Aleksadra je na svojim koncertima ponovno oživjela i ubacila je u uho mlađim generacijama poput Joška.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Hadzic (@osmanhadzic)

Osman je poznat među našim nogometašima i trenerima, a na društvenim mrežama ima i fotku s trenerom svih trenera, Miroslavom Ćirom Blaževićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Hadzic (@osmanhadzic)

O Osmanovom privatnom životu ne zna se puno, ali je poznato da je u sretnom braku 25 godina te da s obitelji živi u Njemačkoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Hadzic (@osmanhadzic)

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 1 Celebrity Modni detalj koji je nosio Joško Gvardiol ukrao je veliku pozornost, evo koliko je izdvojio za ovu luksuznu stvarčicu!

Pogledaji ovo Gvardiol i Majer Celebrity Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 2 Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo - 2 Olivia Culpo - 3 Olivia Culpo - 1 Vjenčanje Olivije Culpo - 8 +31 Vjenčanje Olivije Culpo - 9 Celebrity Bivša misica izrekla je sudbonosno ''da'', paparazzi su uhvatili njen dolazak na raskošnu svadbu, a ona je iznenadila odabirom vjenčanice!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić - 1 Josipa Perišić s djecom Ivan Perišić s djecom Josipa i Ivan Perišić +20 Ivan i Josipa Perišić Celebrity Supruga Ivana Perišića sve je zbunila opisom na novoj objavi: ''Vrijeme je da kažemo zbogom...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene