Pristižu čestitke

Fani Stipković i legendarni nogometaš otkrili da imaju razlog za slavlje: "Savršen trenutak!"

Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 2 Fani Stipković +12 Fani Stipković - 5 Galerija

Fani Stipković dugo je skrivala vezu s Fernandom Hierrom, a sada je otkrila da imaju razlog za slavlje.

Novinarka Fani Stipković na svojem profilu na Instagramu javila se iz Meksika, kamo je otputovala kao podrška svojem zaručniku Fernandu Hierru.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Umirovljeni nogometaš i legenda Real Madrida dobio je posao sportskog direktora nogometnog kluba Chivas, a po dolasku u Meksiko par je imao još jedan razlog za slavlje.

"Predivni prvi dani u Guadalajari u Meksiku. Tako prekrasan grad s dragim ljudima. Savršen trenutak za proslavu naše godišnjice", napisala je Fani uz njihovu fotografiju iz kazališta te je otkrila i da slave treću godišnjicu veze.

U komentarima su dobili brojne čestitke, a mnogi su im poručili i da su sjajan par.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će ovo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci - 2 +17 Monica Bellucci Celebrity Monica Bellucci u 59. godini razotkrila grudi i bacila obožavatelje u trans: "Najljepša žena na svijetu!"  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene