Hierri je nešto falilo!

Fani Stipković utakmicu s Argentinom pratila je u društvu legendarnog nogometaša i zaručnika: ''Uz Hrvatsku sa svim srcem!''

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković - 2 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 1 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 4 Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 5 +19 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju sa zaručnikom Fernandom Hierrrom u navijačkom izdanju.

Naša uspješna novinarka Fani Stipković pohvalila se kako je s legendarnim nogometašem i zaručnikom Fernandom Hierrom bodrila Hrvatsku u utakmici protiv Argentine.

Pogledaj i ovo Fani Stipković nikad nije bolje izgledala! Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

Naime, pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a Fani je odjenula i dres Hrvatske. Ispod fotografije napisala je:

"Mi smo spremni, uz Hrvatsku sa svim srcem! Idemo Hrvatskaaa".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pratitelji su odmah uočili kako Fernando na sebi nema dres, pa su komentirali:

"A gdje je Jeriću hr dres?", "Obuci i Hierri dres". 

Stipković je svojim odgovorom nasmijala mnoge: "Ima 7 minuta da ga obuče, inače će doći do prekida."

"Prekrasni ste", "Bravo Fani, idemo do pobjede", "Divan par", "Baš u navijačkom stilu", "Tako se navija", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Fani u posljednje vrijeme privlači pozornost svjetskih medija ljubavnom vezom s legendarnim španjolskom nogometašem Fernandom Hierrom (54).

Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a ubrzo nakon toga potvrdili su da su par te su se navodno i zaručili. Mediji su šuškali da će ovo ljeto i stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar Kitarović - 3 Kolinda Grabar Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović - 5 +28 Kolinda Grabar-Kitarović - 12 Celebrity Bivša predsjednica Kolinda vratila se u Katar pa se odmah javila na Instagramu, navijačka kombinacija istaknula je sve mršaviju figuru!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene