Velika prekretnica

Fani Stipković pohvalila se novim uspjehom svog voljenog pa potaknula nove glasine o preseljenju

Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 3 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 7 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 +22 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković mogla bi promijeniti adresu, a zahvaljujući novom poslu partnera Fernanda Hierra otkrila je gdje će otići.

Fani Stipković na Instagramu se pohvalila novim uspjehom svog partnera Fernanda Hierra.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Bivši nogometaš Real Madrida dobio je novi posao kao sportski direktor nogometnog kluba u Meksiku, a zbog toga će, pretpostavlja se, morati napustiti Španjolsku i preseliti u Sjevernu Ameriku.

Fani se o tome nije oglasila, ali našoj sportskoj novinarki ovo ne bi trebalo predstavljati problem s obzirom da je svoju hrvatsku adresu već prije nekoliko godina zamijenila španjolskom.

Ipak, svoju domovinu ne može tek tako ostaviti pa je ovo ljeto svratila na ljetovanje na našu obalu, a društvo joj je pravio i Fernando.

Par se navodno upoznao još 2019. godine, a krajem 2021. Fernando je zaprosio Fani. Mediji su šuškali da će ovo ljeto i stati pred oltar i to na njenoj rodnoj Korčuli, ali to se nije dogodilo pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno ''da''.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Marko Pecotić Marko Pecotić Marko Pecotić +10 Marko Pecotić Celebrity Poznati splitski pjevač se razvodi: ''Istina je, imam novu ljubav, ja to ne mogu više skrivati''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +22 Blanka Vlašić - 3 Celebrity Šuška se da je brak Blanke Vlašić u krizi, ona se poslije napisa oglasila o svemu: ''Koliko ja znam…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene