Kakva figura!

Fani Stipković pohvalila se kako vježba u teretani, u seksi tajicama i grudnjaku pokazala utegnuto tijelo

Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 4 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 7 Fani Stipković - 3 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Roger Federer Fani Stipković +22 Fani Stipković - 2 Galerija

Fani Stipković objavila je fotografiju iz teretane te pokazala svoje isklesane trbušne mišiće na kojima bi joj mnogi mogli pozavidjeti.

Naša sportska novinarka Fani Stipković podijelila je dvije seksi fotografije iz teretane na kojima je pozirala mokra od znoja i pokazala kako radi čučnjeve.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Osim bujnog dekoltea utegnutog u sportskom grudnjaku, pozornost su ukrali i njeni savršeno isklesani trbušni mišići za koje Fani vjerno vježba.

Na drugoj fotografiji Fani je s utegom radila čučanj i istaknula čvrstu guzu u tajicama tigrastog uzorka, a pratiteljima je u opisu fotografije poručila samo jedno: ''Ostanite jaki'' i stavila emotikon lava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Već je otprije poznato da Fani voli trenirati, a kako i ne bi kad joj je i profesija sportsko novinarstvo u kojoj svakodnevno provodi vrijeme s najboljim sportašima svijeta.

Upravo za jednog takvog, Fani je i odlučila ostati u španjolskom Madridu gdje se zaljubila u bivšeg nogometaša Real Madrida Fernanda Hierra.

Fani i Hierro zajedno su oko godinu dana, a jedno se vrijeme u medijima šuškalo i da će ovo ljeto stati pred oltar. Međutim, to se još nije dogodilo, ali je zato Fani dio ljeta provela upravo u Lijepoj Našoj.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 2 Marijana Seifert Marijana Seifert +23 Marijana Seifert Celebrity Sestra Marijane iz Big Brothera: ''Saznali smo 99 posto toga i nekako to pokušavam prihvatiti, dobili smo sliku''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 +16 Josipa Lisac - 1 Celebrity Josipa Lisac kakvu još nismo vidjeli, pogledajte kako se snašla u neočekivanoj ulozi na videu koji je objavila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene