Pohvalno!

Josipa Lisac kakvu još nismo vidjeli, pogledajte kako se snašla u neočekivanoj ulozi na videu koji je objavila

Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 4 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 4 +10 Josipa Lisac Galerija

Josipa Lisac objavila je što radi u slobodno vrijeme, a ovo sigurno nikada ne biste očekivali od nje, pogledajte kako se snašla u ulozi.

Naša glazbena diva Josipa Lisac podijelila je što je radila u slobodno vrijeme, a ovo sigurno od nje nitko nije mogao očekivati.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Lisac - 8 "Svi to traže!" Savjet Josipe Lisac kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život: ''Svatko je od nas mora otkriti sam!''

Naša Josipa pohvalila se da je pomogla u branju maslina te je na svom Instagram profilu objavila videozapis na kojem bere masline sa stabla.

Sa svojim prepoznatljivim imidžem, u tamnoj odjeći i modnim detaljem šalom Josipa je hrabro brala ovaj plod, a njeni pratitelji podržali su je u komentarima.

''Josipa u berbi maslina'', piše u opisu videozapisa.

''Uvijek predivna naša Josipa'', ''Ma bravo!'', ''Nije ni malo lako, sretan rad!'', ''Aktivna žena'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Lisac smo navikli vidjeti samo na pozornicama gdje izvodi svoje bezvremenske hitove, a nitko od nje ne bi očekivao da bi se odlično snašla i u ulozi poljoprivrednice.

Inače, iduće godine, Lisac će proslaviti 50 godina od izlaska njena prva albuma ''Dnevnik jedne ljubavi'' koji danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije. Album je nastao inspiriran ljubavlju Josipe i njenog pokojnog partnera Karla Metikoša koji je bio Josipina jedina i prava ljubav.

"Bit će sigurno posebno i lijepo. Imam naravno ideje koje su se svidjele mojim suradnicima i sve ćemo ih realizirati do 10. prosinca na samu godišnjicu", napisala je Josipa koja je od 1992. godine svaku obljetnicu Karlove smrti obilježila koncertom njemu u čast.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William +26 Kate Middleton i princ William - 2 Celebrity Kate Middleton i princ William natjecali su se u zanimljivom zadatku, evo tko je odnio pobjedu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson - 3 Paris Jackson - 2 Paris Jackson - 5 Paris Jackson - 4 +9 Paris Jackson - 9 Celebrity Kći pokojnog kralja popa ulicama prošetala u grudnjaku, golišavi prizori otkrili zanimljive detalje na tijelu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene