njoj nije vruće?

Neobično ljetno izdanje Josipe Lisac pomalo ostavlja u čudu, a i u osmom desetljeću ponosno pokazuje noge u minici!

Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 1 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 4 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 4 +9 Josipa Lisac Galerija

Josipa Lisac iznenadila je publiku na svojem koncertu tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku svojim neobičnim ljetnim izdanjem.

Naša glazbena diva Josipa Lisac nastupila je na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku gdje se pojavila u neobičnom ljetnom izdanju.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac Objavila ga na TikToku Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

Lisac je za ovu prigodu odabrala crnu minicu u kojoj je pokazala vitke noge, no zanimljivo je da je odabrala uz nju obući i najlonke, a outfit je upotpunila i šalom te crnim rukavicama.

Kroz cijeli koncert Josipa se štitila i prozirnim kišobranom koji je upotpunio njen scenski nastup.

Iduće godine, Lisac će proslaviti 50 godina od izlaska njena prva albuma ''Dnevnik jedne ljubavi'' koji danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije. Album je nastao inspiriran ljubavlju Josipe i njenog pokojnog partnera Karla Metikoša koji je bio Josipina jedina i prava ljubav.

"Bit će sigurno posebno i lijepo. Imam naravno ideje koje su se svidjele mojim suradnicima i sve ćemo ih realizirati do 10. prosinca na samu godišnjicu", napisala je Josipa koja je od 1992. godine svaku obljetnicu Karlove smrti obilježila koncertom njemu u čast.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Njih dvoje upoznali su se 1971. godine, kada je Josipi bilo samo 19 godina, i zaljubili se na prvi pogled. Dvije godine kasnije započeli su zajednički život, a tada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi", koji do danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije.

Iako se nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav o kojoj se i danas priča, a nije prestala ni nakon njegove iznenadne smrti 10. prosinca 1991. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 +8 Natali Dizdar - 1 Celebrity Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene