''Jedan od najboljih''

Naša uspješna i atraktivna novinarka pohvalila se fotografijom sa slavnim tenisačem koji odlazi u mirovinu

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Roger Federer Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 5 +21 Fani Stipković - 3 Galerija

Fani Stipković podijelila je zajedničku fotografiju s Rogerom Federerom koji je otišao u mirovinu nakon duge i uspješne teniske karijere.

Naša sportska novinarka s adresom u španjolskom Madridu Fani Stipković objavila je zajedničku fotografiju s Rogerom Federerom.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

''Jedan od najskromnijih, najzabavnijih i najinteligentnijih sportaša koje sam imala čast intervjuirati'', napisala je Fani uz crno bijelu fotografiju koja je sudeći po njihovu mlađem izgledu nastala prije dosta godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Federer je najavio odlazak u mirovinu nakon Laver Cupa koji se igra sljedeći tjedan u Londonu.

''Kao što znate, u protekle tri godine imao sam velikih problema s ozljedama i operacijama. Naporno sam radio kako bih se vratio u punu natjecateljsku formu, ali isto tako znam ograničenja svoga tijela, kao i poruku koje mi u posljednje vrijeme šalje. Ja imam 41 godinu, odigrao sam više od 1500 mečeva tijekom 24 godine.

Tenis mi je pružio mnogo više no što sam se usudio i sanjati i moram priznati kako je vrijeme okončati svoju karijeru. Laver Cup u Londonu sljedećeg tjedna bit će moj posljednji nastup'', napisao je Roger.

Švicarac je u svojoj karijeri osvojio 20 Grand slam turnira, a svi pričaju i o vrtoglavim ciframa koje je zarađivao.

Fani je pak kada je nastala fotografija izgleda drugačije i nosila je drugačiji stil. Oči je šminkala s crnom olovkom, a odijevala se i manje seksipilno nego danas.

Trenutno je u vezi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierom, a iako o svojoj ljubavi ne govore previše, mnogi šuškaju da bi uskoro mogli stati i pred oltar.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 +21 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Celebrity Dramatičan trenutak tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu, bolnu tišinu prekinulo je komešanje, ali prisutni su brzo pohrlili u pomoć

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 1 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 2 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 8 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 7 +27 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 4 Celebrity Pogledajte brižan postupak kojim je Kate Middleton izmamila suze na oči jednoj djevojčici i opet pokazala svoju brižnu stranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene