Iscrpljeni i umorni

Dramatičan trenutak tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu, bolnu tišinu prekinulo je komešanje, ali prisutni su brzo pohrlili u pomoć

Kraljičin lijes u Westminster Hallu Kraljičin lijes u Westminster Hallu Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 4 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 3 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 2 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 1 +15 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču Galerija

Kraljičina rođakinja Lady Gabrielle Windsor onesvijestila se na misnoj službi pokraj lijesa kraljice Elizabete II.

Žalovanje za kraljicom Elizabetom II. traje već nekoliko dana, a da su članovi njezine obitelji, ali i svi kraljevski službenici, vrlo iscrpljeni od cijele situacije, pokazuje i jučerašnja situacija u Westminster Hallu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Kraljičin lijes tamo je izložen, a na misnoj službi i bdjenju bila je i njezina šira i uža obitelj.

Međutim, kraljičina rođakinja Lady Gabrielle Windsor nije više mogla podnijeti stajanje kada je lijes unesen u palaču, pa se onesvijestila. U pomoć su joj odmah priskočili suprug i okupljena obitelj, a kada je došla k sebi, ostatak mise provela je sjedeći na klupi.

Cjelokupna situacija naškodila je i kraljičinoj gardi, pa se jedan službenik također onesvijestio pokraj njezina lijesa dok su je čuvali, a u pomoć su mu odmah priskočili tamošnji gardisti i pomogli mu da ustane.

Nezgodne situacije podijelio je britanski Mirror.

Uskoro se bliži i sahrana kraljice, koja će se održati u ponedjeljak.

Njezini najbliži članovi obitelji, točnije unuci William i Harry, sa suprugama već danima obilaze okupljene građane koji im žele pružiti podršku ispred Windsora i Buckinghamske palače.

Novi kralj Charles III. također je obišao okupljene građane te krenuo na putovanje po Kraljevini kako bi se sastao s glavnim vođama, a sa svojom braćom i sestrom odradio je i bdjenje pokraj kraljičina lijesa u Edinburghu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody i Georgina Chapman - 9 Adrien Brody i Georgina Chapman - 7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 8 Adrien Brody i Georgina Chapman - 4 +7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 3 Celebrity Dugo je skrivao vezu s bivšom ženom najomraženijeg čovjeka u Hollywoodu, no više se ne ustručava pokazati koliko je zaljubljen!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene