Golupčići!

Dugo je skrivao vezu s bivšom ženom najomraženijeg čovjeka u Hollywoodu, no više se ne ustručava pokazati koliko je zaljubljen!

Adrien Brody i Georgina Chapman - 2 Adrien Brody i Georgina Chapman - 2 Cinzia Camela/IPA/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody i Georgina Chapman - 9 Adrien Brody i Georgina Chapman - 7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 8 Adrien Brody i Georgina Chapman - 4 Adrien Brody i Georgina Chapman - 3 Adrien Brody i Georgina Chapman - 6 Adrien Brody i Georgina Chapman - 1 Adrien Brody i Georgina Chapman - 2 Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein, Georgina Chapman (FOTO: Getty) +1 Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Galerija

Adrien Brody i Georgina Chapman na premijeri njegova filma "Blonde" u Los Angelesu nisu se odvajali jedno od drugog te su neprestano izmjenjivali nježnosti.

Oskarovac Adrien Brody (49) i dizajnerica Georgina Chapman (46) više ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

Par se zajedno pojavio na premijeri njegova filma "Blonde" u Los Angelesu, a dok su priljubljeni jedno uz drugo pozirali na crvenom tepihu, neprestano su izmjenjivali i nježne poglede.

Georgina je zablistala u zelenoj haljini s otkrivenim ramenima, a i Adrien je odisao elegancijom u crnom odijelu i tamnoj košulji.

Par je nedavno plijenio pozornost i na Filmskom festivalu u Veneciji, na kojem je Brody također promovirao svoj novi film, a ni tamo se nije odvajao od svoje djevojke.

Georgina je inače bivša supruga propalog filmskog mogula Harveyja Weinsteina, koji je nakon brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje osuđen na 23 godine zatvora. Zbog njega je pokrenut pokret #metoo i prema dosadašnjim svjedočanstvima više od stotinu žena bile su njegove žrtve.

Zbog bivšega je Georgina dugo skrivala vezu s Adrienom, a potvrdili su je prošle godine kada su se zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Cannesu te su na crvenom tepihu izmijenili poljubac. Chapman je Brodyja navodno upoznala i s kćerima Indijom i Dashiell, koje je dobila u braku s Weinsteinom.

Brody je prije Georgine bio u vezi s Michelle Dupon od 2003. do 2006. godine, a naredne tri godine ljubio je manekenku Elsu Pataky, koja je danas u braku s glumcem Chrisom Hemsworthom. 2013. godine počeo se viđati s ruskom manekenkom Larom Lieto, a za njihov prekid doznalo se kada je potvrdio vezu s Chapman.

Inače, Brody je 2003. godine ušao u povijest kao najmlađi oskarovac. Tada mu je bilo 29 godina, a Oscara mu je donijela uloga u drami "Pijanist". U filmu Romana Polanskog glumac je utjelovio Wladyslawa Szpilmana, židovskog pijanista koji je čudom preživio uništenje varšavskog geta u Drugom svjetskom ratu. Brodyjevo preuzimanje zlatnog kipića jedno je od onih koje će ostati upamćeno. Presretni Adrien iznenadio je kolegicu Halle Berry, koja mu je uručivala nagradu, i poljubio je, a ona se prepustila tome.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 4 Severina Vučković - 3 +25 Severina Vučković - 1 Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga +23 Matija Cvek i Jelena Rozga Celebrity Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene