zgodni oboje

Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 5 Tomislav Miletić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga Matija Cvek i Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga +17 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga pojavila se na modnoj reviji u Zagrebu u društvu svojeg trenera Ante Burazina, a za ovu su se prigodu oboje posebno dotjerali.

Pjevačica Jelena Rozga podržala je modni duo Klisab dolaskom na njihovu modnu reviju u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Za ovu se prigodu posebno dotjerala, kao i njezina pratnja, zgodni trener Ante Burazin, u čijem je društvu često imamo priliku vidjeti. Rozga je obukla haljinu u stilu kaputića bez rukava s remenom koji je istaknuo njezin uski struk, dok je Ante odabrao bež odijelo i crnu majicu, a zajedno su izgledali odlično.

Zagrljeni i nasmiješeni od uha do uha spremno su pozirali fotografima, kao i svaki put kada se zajedno pojave u javnosti i čini se da se uvijek dobro provedu.

Reviju su pratili iz prvog reda u društvu još nekih poznatih Hrvata.

Inače, Jelena će uskoro objaviti novi, akustični album sa starim hitovima, a neke od pjesama snimila je s kolegom Matijom Cvekom, što je posebno obradovalo i njezine i njegove obožavatelje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 +25 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 Celebrity Princ William iznenadio potezom prema Meghan koji su zabilježile kamere, Kate je samo stajala i gledala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene