"Zajedno smo jači!"

Fani Stipković objavila video sa slavnim zaručnikom koji ostavlja bez teksta, a sada je jasno kako održava top-formu!

Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 1 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković - 6 Fani Stipković +5 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala kako ona i zaručnik Fernando Hierro ostaju u top-formi.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, 39-godišnja Fani Stipković, nekoliko je puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, a sada je pokazala kako održava top-formu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Na Instagramu je objavila video iz teretane u kojem je pokazala kako vježba sa svojim zaručnikom, bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom (54).

"Zajedno smo jači!", napisala je u opisu, a video je Fanine pratitelje ostavio bez teksta pa su uglavnom svoje divljenje pokazali emotikonima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a već se neko vrijeme šupka i kako su zaručeni.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Celebrity Raskošni dekolte naše operne dive uzburkao je društvene mreže, a ovaj put je pokazala i druge atribute!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene