"Predivne!"

Naše glazbene dive najveća su podrška jedna drugoj još od 70-ih, a ovom fotografijom oduševile su svoje obožavatelje!

Doris Dragović, Zorica Kondža Doris Dragović, Zorica Kondža Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Zorica Kondža Zorica Kondža Zorica Kondža Zorica Kondža Doris Dragović, Zorica Kondža Doris Dragović, Zorica Kondža Doris Dragović i Zorica Kondža Doris Dragović, Zorica Kondža i Jelena Burazin s djecom iz doma Maestral - 3 Doris Dragović, Zorica Kondža i Jelena Burazin s djecom iz doma Maestral - 2 Doris Dragović - 7 +19 Doris Dragović - 4 Galerija

Doris Dragović na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa Zoricom Kondžom uz koju joj je čestitala na nagradi Zlatni Studio za pjevačicu godine.

Naše glazbene dive Doris Dragović i Zorica Kondža prijateljice su još od 70-ih godina, kada su obje još pjevale u grupama - Doris u Moru, a Zorica u Stijenama.

Pogledaj i ovo Doris Dragović i Zorica Kondža zahvala na pomoći Glazbene dive zajedno zapjevale zbog hvalevrijedne geste: "Ti ljudi su zvijezde ove priče"

Iako su jedna drugoj najveća konkurencija, među njima nikad nije bilo rivalstva i međusobno se podržavaju u karijeri, a Dragović nije propustila proslaviti novi Kondžin uspjeh.

Naime, Zorica je osvojila Zlatni Studio za pjevačicu godine, a zanimljivo je da je prilikom preuzimanja nagrade izjavila kako je bila uvjerena da će pobijediti Doris, koja je također bila nominirana, pa je pripremila govor u njezino ime jer ona nije mogla prisustvovati dodjeli.

"Čestitke našoj dragoj Zorici na nagradi za pjevačicu godine", napisala je Doris uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

"Predivne", "Dive", "Vas dvije", pisali su im oduševljeni obožavatelji, a fotku je komentirala i Viktorija Rađa, koja im je uputila dva srca.

Doris i Zorica prošlog su ljeta zajedno nastupile na tradicionalnom koncertu "Trag u beskraju" u Veloj Luci, u čast pokojnom kolegi i prijatelju Oliveru Dragojeviću, a i tada su sve oduševile zajedničkom fotkom na kojoj sjede na zidiću i nazdravljaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bernardica Juretić Rožman - 1 Bernardica Juretić Rožman - 2 Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman +10 Bernardica Juretić Rožman Celebrity Nekad najpoznatija časna sestra u Hrvatskoj progovorila o izlasku iz samostana: ''Svašta se pričalo, a udala sam se tek s 53 godine...''

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene