Obožavaju je!

Regionalna megazvijezda iznenadila je slučajne prolaznike u poznatom centru grada, jedna njezina gesta sve je oduševila!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Lepa Brena, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 5 +20 Aleksandra Prijović - 6 Galerija

Aleksandra Prijović viđena je u šetnji sarajevskom Baščaršijom, a prolaznici i obožavatelji opkolili su je za fotografiju, na što je ona rado pristala.

Aleksandra Prijović trenutačno je prava regionalna senzacija, a slučajne prolaznike sada je iznenadila šetnjom sarajevskom Baščaršijom. Tamo je organizirala konferenciju za medije povodom otvaranja još jednog datuma koncerta u Sarajevu.

Kada su shvatili o kome je riječ, fanovi su je opkolili za fotografiju, a Aleksandra je ispoštovala svakog od njih te se fotografirala sa svima prije izjava za medije, piše Blic.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Inače, Aleksandra će u Sarajevu nastupiti 28. i 29. listopada, a već je svima dobro poznato da će zabavljati i hrvatsku publiku, i to čak četiri večeri zaredom početkom prosinca u Areni Zagreb.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Buzov - 2 Branko Buzov - 3 Branko Buzov - 4 Branko Buzov, Supertalent +15 Branko Buzov, Maja Šuput, Supertalent Zanimljivosti Muškarac zbog kojeg je Maja psovala pred kamerama zapravo je prava zvijezda na TikToku, njegove snimke imaju milijune lajkova!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Marko Livaja - 2 Marko Livaja - 3 +26 Marko Livaja - 5 Zanimljivosti Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene