''rasprodala bi i kapute u kolovozu''

Vjerovali ili ne, Aleksandra Prijović rasprodala je i četvrtu Arenu Zagreb: "Dajte joj više stadion, a ne da se pati u arenama!"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 6 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 5 +23 Aleksandra Prijović - 6 Galerija

Aleksandra Prijović rasprodala je i svoj četvrti koncert u Areni Zagreb, a ovaj veliki uspjeh stigao je samo dva dana nakon što ga je najavila.

Zvijezda regije, Aleksandra Prijović, opet je sve iznenadila i dala povoda za novi niz komentara. Naime, srpska pjevačica rasprodala je i četvrtu Arenu Zagreb zakazanu za 4. prosinca ove godine, a sve ovo obznanili su na Facebook stranici Extra FM radija.

Fanovi se u komentarima već šale da bi Aleksandri trebali odmah omogućiti koncert na stadionu da se ne muči s četiri koncerta zaredom, a istu stvar krenuli su mnogi influenceri komentirati na društvenim mrežama poput Tik Toka.

"Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mjesecu.. i to bi rasprodala", napisao je jedan od pratitelja i nasmijao sve do suza.

"Dušmani nek crknu, bravo Aleksandra", "Odmah napravite peti, molim vas", "Ajme pa bravo", "Svaka čast", samo su neki od komentara.

Aleksandra je i sama prokomentirala svoj dolazak u Arenu Zagreb.

''Odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje'', poručila je Prijović za Extra FM.

Aleksandra je nedavno rasprodala i tri Štark Arene u Beogradu, a uskoro će održati čak dva koncerta u sarajevskoj Zetri. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 6 +25 Claudia Rivier - 7 Celebrity Slavonka bujnih grudi iznenadila opisom uz fotografiju svojih oblina koja je, čini se, upućena nekom muškarcu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina Severina - 9 Severina - 10 +25 Severina - 11 Celebrity Pogledajte najnoviju Severininu fotografiju zbog koje su je u komentarima prozvali najmlađom ženom na svijetu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene