Pa je li to moguće?!

Srpska megazvijezda rasprodala i treću Arenu Zagreb, i to u jednom danu, tako je postala najmlađa kojoj je to uspjelo!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivo Cagalj 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +19 Aleksandra Prijović - 2 Galerija

Aleksandra Prijović rasprodala je i treću Arenu Zagreb u roku od samo jednog dana, a mnogi se već pitaju hoće li ponuditi i četvrti datum.

''Ja sam odlično, da je bolje, ne bi valjalo'' – stihovi megapopularne regionalne zvijezde Aleksandre Prijović najbolje opisuju kako se osjeća nakon što je u samo jednom danu rasprodala i treći koncert u zagrebačkoj Areni.

''Odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje'', poručila je Prijović za Extra FM.

Slušateljima je otkrila i da je njezina obitelj ponosna na nju, što joj je izuzetno bitno, a posebice suprug Filip, koji Aleksandri i piše pjesme te koji ju je uz sina Aleksandra bodrio na spektakularnim koncertima održanim u Štark Areni.

''Nadam se da će Aki možda jednog dana negdje naručiti pjesmu koju pjeva mama, a napisao je tata. To je nešto za što vrijedi živjeti i stvarati'', ranije je rekao Živojinović.

Koliko je publika voli, najbolje potvrđuju tri rasprodana koncerta u Areni u Beogradu i tri u Zagrebu. Pomama u našem glavnom gradu za kartama uistinu je fascinantna - njih više od 50 tisuća prodano je mjesecima prije najavljenih Extra koncerata godine u prosincu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 +26 Emily Ratajkowski - 4 Celebrity Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 +17 Ecija Ivušić - 1 Celebrity Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene