Kako vrijeme leti!

Meghan i Harry slave treću godišnjicu braka, prisjetili smo se kako je izgledalo bajkovito vjenčanje danas omraženog kraljevskog para

Meghan Markle (Foto: Mirjana Filipović) Meghan Markle (Foto: Mirjana Filipović) Mirjana Filipovi? 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Mirjana Filipović) Kraljevsko vjenčanje (Foto: Profimedia) Kraljevsko vjenčanje (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 +3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle i princ Harry slave treću godišnjicu braka koji su sklopili u dvorcu Windsor dok ih je pratio cijeli svijet.

Meghan Markle i princ Harry na današnji su dan prije tri godine izrekli svoja sudbonosna da na veličanstvenoj ceremoniji u Windsoru koju je pratio cijeli svijet, a nakon koje zapravo više ništa u britanskoj kraljevskoj obitelji nije ostalo isto.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Tako su od bajkovitog para postali omraženi članovi dvora, naročito nakon što su napustili Veliku Britaniju, a ove godine i snimili šokantni intervju s Oprom Winfrey koji je uzdrmao njihove najbliže zbog tvrdnji koje su u njemu iznijeli.

Njihova veza od samih je početaka bila pod velikim povećalom javnosti, a interes medija za britanskim princem i američkom glumicom nije jenjavao pa je posve jasno zašto su ju isprva neko vrijeme tajili. Danas uživaju kao roditelji sina Archieja kojeg su dobili niti godinu dana nakon vjenčanja, a na svijet bi uskoro trebala stići i njihova kćer koju uzbuđeno čekaju.

Par se zaručio 27. studenog 2018. godine, a tu su vijest obznanili slavljeničkim fotografijama i velikim službenim intervjuom. Već sljedeće godine par se vjenčao na ceremoniji na kojoj su se kao gosti pojavili brojni slavni gosti poput Davida i Victorije Beckham, Operah Winfrey, Georgea i Amal Clooney i drugih, no sve oči bile su uprte u mladenku koja je za crkvenu svečanost odjenula Givenchy vjenčanicu, a za prijem gostiju šik haljinu dizajnerice Stelle McCartney.

Emotivna svadba raznježila je svijet, a posebno je dirljivo bilo gledati princa Harryja, koji je jedva suzdržavao suze i uzbuđenje, a kako je izgledao njihov velik dan prisjetite se u našoj galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina se oglasila odmah nakon ispadanja s Eurosonga, evo kakvu je poruku poslala, njezin izraz lica sve govori!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene