Gledatelji su ogorčeni!

Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 5 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Galerija

Neprolazak Hrvatske u finale Eurosonga izazvao je bijesne reakcije na društvenim mrežama jer mnogi smatraju da je Albina Grčić ostvarila odličan nastup.

Iako se očekivalo da će se Albina Grčić s pjesmom "Tick-Tock" plasirati u finale Eurosonga, to se ipak nije dogodilo što je izazvalo lavinu bijesnih reakcija njezinih navijača.

Pogledaj i ovo showbuzz Ma bravo! Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"!

Društvene mreže preplavili su komentari na račun ispadanja Hrvatske s natjecanja, a u nastavku smo izdvojili neke od njih.

 

 

 

 

"Ovo je najveća pljačka u povijesti Eurosonga", "Hrvatska je četvrti najgledaniji nastup večeri ali nije prošla dalje? Tako su opljačkani da boli", ""Hrvatska je zaslužila više", "Hrvatska je u trendu u SAD-u, toliko je Eurosong zeznuo i pokrao Albinu", dio je brojnih reakcija na Twitteru.

Bijesni komentari zbog Albinina neprolaska zaredali su se i na službenom profilu Eurosonga.

 

 

 

 

"Hrvatska je opljačkana", "Hrvatska je zaslužila prolazak", "Tražimo pravdu za Hrvatsku", "Možete li umjesto Norveške u finale poslati Hrvatsku?", "Najveći šok je što se Hrvatska nije plasirala", "Zamijenite Izrael s Hrvatskom, molim vas", samo su neki od komentara ispod njihove objave prvih deset finalista.

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u finale su se plasirale Norveška, Izrael i Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene